Reacties voor: Apple onderzoekt waterdichte Lightning-aansluiting en AirPods-vleugels

Als het aan Apple ligt, komt er een waterdichte versie van de Lightning-aansluiting. In een nieuw ontdekt patent wordt omschreven hoe Apple de Lightning-aansluiting beter bestand maakt tegen water. Dit kan zowel via de Lightning-kabel zelf als via de aansluiting in je iPhone.

Reacties: 9 reacties

  1. Hoop niet dat ze voor weer een nieuwe kabel kiezen. If so.. laten we dan gewoon op usb c overstappen? En die perfectioneren. Wat denken jullie?

  2. Bij mijn Bose SoundTrue oordopjes zitten ook (standaard) van deze vleugeltjes.

    Zit erg prettig en vallen niet uit.

  3. Ze gaan wellicht de apple kabel waterdicht maken of iets met kabel doen, zodat je alleen nog orginele kan gebruiken en niet meer van een extern bedrijf/goedkopere daar ze patent gaan aanvragen..

  4. Bij AliExpress zijn ze al te koop voor een leuk prijsje en ze werken perfect en zijn in 3 maten in een set.

  5. @yermolai: Ik heb al heel lang Bose vind ik sowieso veel beter dan die van Apple, en ook bij de bekabelde versie zat dit al.
    Ik vind ze ook veel fijner zitten door die vleugeltjes, iets zachts in je oor niet een hardt stukje plastic(Wat voor geen meter zit).

  6. Waterdicht wanneer een accessoire op de lightning aansluiting is aangesloten. Bij normaal gebruik vermoed ik dat de kans dat een iPhone in het water zou kunnen vallen, er dan juist geen accessoire is aangesloten.

  7. De vleugeltjes voor de airpods zijn al te koop op verschillende sites. Het zou een mooie oplossing kunnen zijn, maar alleen wanneer ze kunnen blijven zitten als je de airpods terug in het laaddoosje doet.
    Momenteel kan dit nog niet.

  8. @Dennis: Ik heb ze idd ook via AliExpress en je voelt helemaal niet dat je ze in hebt.

  9. Ze moeten eerder aan de kabel zelf werken. Want dat rubber slijt altijd nog snel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.