Reacties voor: Patent: knoppen voelen op het iPhone-scherm met een stylus

Twee nieuwe patenten van Apple beschrijft hoe je met een stylus op een touchscreen kan voelen hoe een knop op een scherm precies aanvoelt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Precies zoals in het eind beschreven denk ik ook niet dat Apple ooit een stylus zou willen hebben bij hun apparaten.

  2. Stylus…… was dat niet zo’n kansloos stokje waarmee je in het jaar kruik op je PDA moest roeren? Diezelfde prikkertjes maakte een tijdelijke comeback bij de ‘draw something’ liefhebbers onder ons maar dit fenomeen neemt net zo snel als het opkwam ook weer af.

    Waarom zouden we deze nu tóch weer in gebruik gaan nemen?

  3. Ik heb zon apparaat op de pc waarmee je makkelijk kan fotoschoppen. Dit lijkt er wel een beetje op. Ik zie alleen niet in waarvoor dit nodig is op dergelijke apparaten.

  4. @WTF?: Dat is iets heel anders. Deze tekentablets waar jij naar refereert hebben hun nut allang bewezen in de grafische- en DTP wereld.
    Hier gaat het over een minuscuul staafje waarmee je “beter” je iPhone zou kunnen bedienen.

  5. Ik zie kortom geen enkele reden waarom Apple een ‘stylus’ op de markt zou brengen voor de iPhone.
    En naar mijn mening werkt dat ook niet optimaal.

  6. A Stylus??? This is so un-Steve Jobs

  7. Ik geloof ook niet dat ze er een stylus bij gaan doen, zoals de Galaxy Note, maar het zou wel handig zijn voor blinden of slechtzienden om het verschil te voelen.
    Dan zouden ze die apart moeten verkopen en niet er standaar bijgeven, want net zoals Steve Jobs zei, God heeft ons al 10 stylusen gegeven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.