Reacties voor: Patent laat zien hoe de iPhone een scherm aan de zijkant kan krijgen

Apple heeft een patent toegekend gekregen waarin beschreven wordt hoe de iPhone een extra scherm aan de zijkant van het toestel kan krijgen. Wat heb je daaraan?
Daniel Vischjager -

Reacties: 7 reacties

  1. Wow Apple, wat een origineel idee.

  2. Veel mensen willen gewoon toestellen van onder de 500€.
    Dit klinkt alweer duur……

  3. Ik heb liever een origineel Apple hoesje rond mijn telefoon. Dus voor mij geen enkele toegevoegde waarde.

  4. @Patrik: staat je commentaar onder het juiste bericht? Er wordt geen hoesje genoemd.

    De kunst van deze zijkantschermen/touchbars zal zitten in herkenning of er iets wordt ingedrukt of alleen wordt vastgehouden, lijkt me. De MacBook touchbar herkent ook nogal eens een pseudo-handeling in de buurt van de backspace.

  5. Eigenlijk best origineel. In olaats van infinity edge te volgen en via je vingers 5 notches te creëren, kan het vervangen van fysieke knoppen door digitale extra functies mogelijk maken.

  6. Origineel geplaatst door Rob
    Eigenlijk best origineel. In olaats van infinity edge te volgen en via je vingers 5 notches te creëren, kan het vervangen van fysieke knoppen door digitale extra functies mogelijk maken.

    Ik denk dat er altijd minimaal een fysieke knop moet blijven om het toestel aan en uit te krijgen en eventueel te resetten

  7. Ik zie hier niets in. Op de tast een toets indrukken is vele male intuitiever dan zo’n touchbar. Op de mac vind ik het ook een nutteloze toevoeging. Het zit buiten je zichtveld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.