Reacties voor: Zo kan Apple van je iPhone een complete laptop maken

Een Apple-patent beschrijft hoe je de iPhone in een laptop-achtige behuizing kunt stoppen, zodat je een MacBook krijgt. Maar hoe groot is de kans dat Apple zoiets gaat doen?

Reacties: 11 reacties

  1. Behalve dat ook Motorola dat in plus minus 2012 ongeveer toen ook had gedaan met de Motorola Atrix. Een van de eerste androidtoestellen met een DUAL core processor en vingerafdruklezer.

    De accessoires waren wel duur en hadden bijgevolg niet veel succes,

    Ook heeft Microsoft dit ook al geprobeerd met de Nokia 950 en Windows phone 10. ( bedoeld om professionals aan te trekken)
    Prijs blijft bij de meeste merken echter nog altijd een struikelblok ( en gebrek aan apps en updates bij Windows phone ) Maar ongelijk kan ik de consument niet geven.

    De mogelijkheden zijn er, maar een goede uitwerking nog niet helaas

  2. Een laptop op IOS zal nooit een echte laptopvervanger worden. Je hebt dan een beperkt os in een relatief zwaar en onhandig apparaat. ( daarom hebben ze een iPad uitgevonden )

  3. Ik ben benieuwd in hoeverre ze dit hebben uitgedacht. Iphone en iphone plus?

  4. Origineel geplaatst door Appiehappie
    Een laptop op IOS zal nooit een echte laptopvervanger worden. Je hebt dan een beperkt os in een relatief zwaar en onhandig apparaat. ( daarom hebben ze een iPad uitgevonden )

    Had het niet beter kunnen zeggen 👍
    _

    @Jonathan: Een Nokia 950? Met laptopdock??

    Da’s dan een héél goed bewaard geheim. Ken alleen de Microsoft Lumia 950 (& XL) en de daarbij horende (Microsoft HD-500) Display Dock – let wel, zonder display en toetsenbord!

    Over goed bewaarde geheimen gesproken: die laatste werkt dankzij USB-C (dat de eerste itt de iPhone ook heeft) prima samen met een MacBook (12″) 😃
    En was lange tijd, tot de tijdelijke prijsverlaging voor de nieuwe MBP, goedkoper dan Apple’s eigen beperktere videoadapter 🤔

    HP heeft trouwens obv z’n Windows 10 mobile smartphone (Elite x3) wél zo’n laptopdock. Kosten samen een slordige €1500 😖 (Geen wonder dat dat ook geen doorslaand succes is)

  5. Niet zo handig als je gebeld wordt terwijl je gelijk op je MacBook moet werken

  6. Dit is exact hoe ik in de toekomst wil dat mijn telefoon gebruikt wordt. Niet persee deze uitwerking, maar wel dat je nog maar 1 apparaat hebt die overal bruikbaar is als brein. Plaatst m in je tablet, laptop, tv en het wordt automatisch aangepast aan de gebruikservaring.

  7. @Major: jaaaa een chip in je brein waarmee je alles kan en altijd online ben. AR en VR de wereld in kan kijken en zo! Als iOS of Android bot het leven geestelijk verrijken.

  8. Origineel geplaatst door Jordy
    Niet zo handig als je gebeld wordt terwijl je gelijk op je MacBook moet werken

    Die neem je toch met je airpods? Ik denk wel dat den iphone plus met 3d touch een perfecte trackpad zou zijn. Met een magic bar in 1!

  9. Gaat echt nooooit gebeuren zolang Tim de baas is. Simpelweg omdat hij dan maar 1 duur apparaat en een behuizing kan verkopen. Nu verkopen ze twee dure apparaten. Tim = omzet! Niet innovatie and the better for mankind :/

  10. Origineel geplaatst door Emeel
    @Major: jaaaa een chip in je brein waarmee je alles kan en altijd online ben. AR en VR de wereld in kan kijken en zo! Als iOS of Android bot het leven geestelijk verrijken.

  11. @Appiehappie: iPad is ook beperkt iOS. Maar ik denk dat het ios 11 wel allemaal gaat veranderen daar mee.😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.