Reacties voor: Patent: bedien je iPhone door hem te buigen

We lachen nu nog om Bendgate, maar wellicht komt daar ooit verandering in: Apple patenteerde een iPhone die je moet buigen om hem te bedienen.
Lees het complete artikel → Patent: bedien je iPhone door hem te buigen
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Tjonge, dit liet Nokia in 2011 al zien. Niet zo innovatief dus

  2. Origineel geplaatst door Carsten
    Tjonge, dit liet Nokia in 2011 al zien. Niet zo innovatief dus

    :’)
    Een telefoon bestond ook al veel langer, dus was daarmee de iphone ook niet innovatief?

    Weet je wel wat het woord innovatie betekent? Heeft Nokia wat met dat idee gedaan? Gebruiken meer producenten het nu? Nee. Dus mocht Apple het verder ontwikkelen en het maken tot iets bruikbaars en goed toepasbaar en daar wellicht weer een nieuwe standaard mee neerzet, dan kan het wel degelijk innovatief zijn.

  3. Andere delen hoeven niet persé mee te buigen lijkt me. Als bijvoorbeeld de batterij in de bovenste helft gestopt wordt, en alle andere chips in de onderste helft van de telefoon, hoeven er alleen maar stevige kabels in te komen die van onder naar boven lopen.

  4. Origineel geplaatst door Carsten
    Tjonge, dit liet Nokia in 2011 al zien. Niet zo innovatief dus

    Dat was een concept. Geen werkend product en geen patent.

  5. Benieuwd of er ook een patent komt op harige iphones. Nu er de hairgate is. De iphone plukt je kaal…. Letterlijk en figuurlijk haha.

  6. Haha ik moest eerst ff lachen over de titel maar serieus de techniek van een buigbaar en vouwbaar scherm is niet nieuws. Philips heeft al prototypes van krantachtige tv schermen dus het niets minder dan logisch dat Apple hier op inspringt.

  7. @Patrick_D: En dat is precies wat ik bedoel.

  8. @fred: Dit is definitie van innovatie:Innovatie
    Zich met een onderzoekende en nieuwsgierige geest richten op toekomstige vernieuwing van strategie, producten, diensten, markten.

    Dat Nokia er niets mee heeft gedaan is hun eigen schuld. Maar dat het een innovatief idee was is mijns inziens wel Nokia toebedeeld.

  9. Nieuw in iOS 8.1??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.