Reacties voor: Patent: gebruik Siri om online te winkelen

Een patent van Apple beschrijft hoe Siri gebruikt kan worden om online dvd's, boeken en muziek te kopen. Er wordt in het patent gerefereerd naar de de uitvinding achter Siri, de Intelligent Automated Assistent.
Lees het complete artikel → Patent: gebruik Siri om online te winkelen
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 5 reacties

  1. Laat maar komen in iOS 5.1!

  2. Wat een onzin dit! Siri is toch al bedoeld als assistent, alleen de vraag die je stelt is nu niet “Bel m’n moeder” maar “Koop de biografie van Steve Jobs”.

    Kansloze patenten dit, is toch compleet geen technologische ontwikkeling. Dit is het gebruik maken van iets dat al bestaat! Laat ik anders het pattent aanvragen op een webshop…

  3. Ik ben wel benieuwd hoe ze dan de beveiliging gaan regelen. Je kan moeilijk vragen om je wachtwoord, evt met cijfers en hoofdletters hardop uit te spreken, zeker met andere mensen in de buurt.

  4. Als Apple al patenten met spraakherkenning wil, laat ze dan eerst eens naar Android kijken. Die is koploper en heeft meer kwaliteit.
    Dat siri meer back-end functies heeft is leuk maar niet onderscheidend.
    En de succes-rate…ach kijk maar naar de screenshot hierboven

  5. Als Apple al patenten met spraakherkenning wil, laat ze dan eerst eens naar Android kijken. Die is koploper en heeft meer kwaliteit.
    Dat siri meer back-end functies heeft is leuk maar niet onderscheidend.
    En de succes-rate…ach kijk maar naar de screenshot hierboven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.