Reacties voor: Patent laat zien hoe Apple Pencil zich aanpast naar jouw hand

Ligt de Apple Pencil niet lekker in je hand? Daar zou in de toekomst verandering in kunnen komen. Apple heeft een patent ingediend dat beschrijft hoe de vorm van de Apple Pencil zich aanpast aan jouw hand.
Daniel Vischjager -

Reacties: 2 reacties

  1. Ik zou graag een vergelijking (review) willen lezen van Pencil alternatieven (Logitech etc). :))))

  2. Origineel geplaatst door L8
    Ik zou graag een vergelijking (review) willen lezen van Pencil alternatieven (Logitech etc). :))))

    Ikzelf heb de Logitech, bij mijn Nieuwe generatie iPad Pro, vroeger had ik bij mijn oude iPad Pro Natuurlijk de oude generatie Apple Pencil
    De stylus ligt iets anders in je hand, maar tweemaal gebruiken en je bent het echt gewoon. Je moet de Logitech helemaal niet pairen, gewoon aanzetten en hij werkt, bizar maar het is zo. Je ziet hem nergens gekoppeld, ook niet in bluetooth. (Er staan video’s op Youtube hoe het werkt)
    Ikzelf vind de Logitech minstens evengoed als mijn vorige originele Apple Pencil. En de prijs is minder dan de helft dan een nieuwe Apple… de tips (vervangbare punten) zijn uitwisselbaar, dus je kan de originele gebruiken. De werking is ook identiek, maar de nieuwe tikfunctie zit er niet op. Het enige grote verschil is, opladen via de lightning kabel t.o.v. draadloos met de nieuwe Apple Pencil.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.