Reacties voor: ‘Apple werkt aan AirPods die altijd passen’

Apple denkt na over een versie van de AirPods waarbij de twee losse delen verwisselbaar zijn. Er is dan geen linker en rechter AirPod meer.
Lees het complete artikel → ‘Apple werkt aan AirPods die altijd passen’
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Als de pasvorm geen issue meer is koop ik ze zeker!

  2. @Lodewijk: Hier ook… bij de bedrade versie valt er toch vaak een oortje uit bij mij waardoor ik mij niet aan de huidige versie (AirPods) durf wagen?

    Iemand ervaring dat het beter lukt/vast zit met de huidige Airpods en de standaardoortjes?

  3. De EarPods bleven bij mij oom regelmatig niet goed zitten. Maar sinds ik de AirPods gebruik, heb ik daar geen last meer van. Zelfs tijdens het hardlopen blijven ze goed zitten.

  4. Origineel geplaatst door Jan
    Hier ook… bij de bedrade versie valt er toch vaak een oortje uit bij mij waardoor ik mij niet aan de huidige versie (AirPods) durf wagen?

    Iemand ervaring dat het beter lukt/vast zit met de huidige Airpods en de standaardoortjes?

    Ik heb nu bijna 2 jaar AirPods.
    Ze zitten bij mij top, ook bij hardlopen heb ik geen enkele issue dat ze ook maar iets los zitten. In het begin was het psychologisch dat ik dacht dat ze uit gingen vallen, niet dus.
    Dat je EarPods(bedraad dus) uitvallen is bij mij de ervaring geweest dat dat juist door het snoertje komt. Het snoertje trekt de EarPods uit je oren.
    Geluidskwaliteit is vergelijkbaar en je kunt ruim voldoende omgeving geluid horen(fijn op de fiets of buiten sporten).

  5. Origineel geplaatst door Jan
    Hier ook… bij de bedrade versie valt er toch vaak een oortje uit bij mij waardoor ik mij niet aan de huidige versie (AirPods) durf wagen?

    Iemand ervaring dat het beter lukt/vast zit met de huidige Airpods en de standaardoortjes?

    Ja hoor. Omdat die kabel niet meer trekt aan het oortje valt het gewoon niet uit mijn oren. Toen ik nog EarPods had vielen die wel uit (zeker tijdens het lopen). Nu geen last meer van.

  6. @Jan: Bij mij zitten de AirPods beter dan de bedrade variant. De bedrade oortjes vielen er wel eens uit. De draadloze oortjes niet.

  7. @Jan: Ja hoor, bedrade oortjes vallen bij mij ook steeds uit.
    Mijn AirPods blijven echter verbazingwekkend goed zitten. Ik zou zeggen: probeer het gewoon een keertje uit met AirPods van een kennis of zo…

  8. @Jan: Ik heb sinds enkele dagen deze Ankor Soundcore Spirit, ook een aardig stukje goedkoper. €30,- en werkt perfect met de Apple Watch.

  9. @Jan: De bedrade oortjes vallen ook door het gewicht en het bewegen van de draadjes uit je oren. Dit gebeurde bij mij ook met regelmaat. De airpods zijn bij mij er verder nooit uitgevallen.

  10. @Jan: Als je ze via Apple zelf koop heb je 14 dagen de tijd om ze retourneren. Zonder problemen, zelfs als je ze hebt gebruikt. Mooie manier om ze dus uit te proberen 🙂

  11. Wat Remco zegt.

  12. @Jan: Jan, hier zeer goede ervaring met pasvorm van de AirPods. Ze zijn nog nooit uit mijn oren gevallen met hardlopen, sporten en je kan er zelfs redelijk mee headbangen! 🤘🏽

  13. Zolang de pasvorm ruk is én Bass slecht is, geen AirPods voor mij.
    Heb altijd in-ear van andere fabrikanten.

  14. Ik hoop ook heel erg op een andere pasvorm, of flexibeler materiaal. De huidige oortjes hebben bij mij nooit gepast, dat is bij mij ook het enige dat me weerhoudt van AirPods.

  15. Ik heb Sennheiser oordopjes in Alpine gehoorbescherming laten maken voor op de motor. Goed geluid en bescherming tegen geruis van de wind.
    Blijft ook goed zitten met hardlopen

  16. Helaas vallen de airpods bij mij wel uit. Als er een nieuwe variant komt zal ik deze direct aanschaffen.

  17. Origineel geplaatst door OG
    @Jan: Als je ze via Apple zelf koop heb je 14 dagen de tijd om ze retourneren. Zonder problemen, zelfs als je ze hebt gebruikt. Mooie manier om ze dus uit te proberen 🙂

    Dat zullen dan de eerste oortjes zijn die ik ken die je kunt retourneren binnen een bepaalde tijd. Ben 1,5 jaar terug stad en land afgegaan voor goede oortjes. Goedkope winkels en dure winkels zeiden allemaal niet aan retourneren en zelfs niet aan ruilen doen wegens hygiene. De betere winkels hadden soms wel demo oortjes waarbij je 2,5 euro betaalde voor losse nieuwe pasvormpjes. Garantie is overal geen issue, maar wanneer he niet tevreden bent over de oortjes, ben je voor zover ik het weet slecht af.

  18. Origineel geplaatst door Jan
    @Lodewijk: Hier ook… bij de bedrade versie valt er toch vaak een oortje uit bij mij waardoor ik mij niet aan de huidige versie (AirPods) durf wagen?

    Iemand ervaring dat het beter lukt/vast zit met de huidige Airpods en de standaardoortjes?

    Ik gebruik Earskinz voor de pasvorm en voller geluid.

    Werkt prima

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.