Reacties voor: Toekomstmuziek: draadloos je iPhone opladen met het AirPods-doosje

Apple heeft een nieuw idee voor het AirPods-doosje: je kunt er draadloos de Apple Watch en andere apparaten mee opladen.

Reacties: 7 reacties

  1. Je kan ‘t patent maar alvast hebben he

  2. Misschien moet Apple maar eens terug naar de basis; eerst zorgen dat een product goed werkt en goed voorradig is voordat dit product doorontwikkeld wordt.

  3. Origineel geplaatst door Ralph
    Misschien moet Apple maar eens terug naar de basis; eerst zorgen dat een product goed werkt en goed voorradig is voordat dit product doorontwikkeld wordt.

    De Airpods werken perfect bij mij. Wat is er mis met jouw Airpods dan?

    Zelf zou ik willen zien dat de Airpods oplader een AUX aansluiting krijgt zodat ik bijv. in het vliegtuig m’n eigen oordopjes kan gebruiken als ik gebruik maak van het entertainmentsysteem. De oplader zou dan als een soort hub kunnen dienen.

  4. Nu heb ik niks de AirPod. Maar het wordt echt interessant als het doosje wordt ontwikkeld tot een klein draadloze powerbank.

  5. Interessant idee maar wel inderdaad de vraag naar het praktische nut. De batterij in het doosje zal niet zo heel groot zijn. Wordt waarschijnlijk pas echt interessant als er heel nieuwe batterij technieken beschikbaar zijn die veel sneller laden/ontladen en een veel hogere energiedichtheid hebben. Dan zou zo’n doosje theoretisch je in een paar minuten weer voor uren aan batterijduur kunnen geven.

  6. Moest de Iphone 2mm dikker zijn, dan kan je daar een reuze batterij in kwijt, dan zou de iPhone goed vast te nemen zijn, en dan heb je nooit geen problemen meer met lege batterijen. Blijkbaar is design veel belangrijker dan gebruiksgemak bij Apple. Ik ben overgestapt naar de concurrentie, mijn toestel houdt het dubbel zo lang uit met één batterijlading. ( en ik heb nog paar honderd euro bespaard erboven op )

  7. Origineel geplaatst door Ralph
    Misschien moet Apple maar eens terug naar de basis; eerst zorgen dat een product goed werkt en goed voorradig is voordat dit product doorontwikkeld wordt.

    Mijn AirPods werken geweldig!! En het geluid is ook echt beter dan de bedrade versie. ik vindt het een super geweldig product van Apple, TOP!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.