Reacties voor: Parrot maakt carkits geschikt voor iPhone

De meeste carkits van Parrot zijn met een software-update geschikt te maken voor de iPhone. Het gaat om de PMK-, MK- en CK-serie en de Parrot MINIKIT.
Lees het complete artikel → Parrot maakt carkits geschikt voor iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Mijn Parrot CK3100 heeft het altijd al gedaan met de iPhone

  2. mijn parrot ook

  3. de mijne niet, als ik opneem via de carkit (rythm and blue) hoor ik niks en moet ik op de iphone de carkit eerst selecteren, en die firmware update van parrot maakt mooi de update niet af.

  4. de mijne werkt wel….maar het geluid komt veel zachter over bij de andere partij! Ook na de software update!

  5. mijn iphone heeft het altijd gedaan op mijn parrot
    weet iemand hoe je geluiden van je iphone anders dan de gesprekken kunt doorsturen naar de parrot

  6. Wie weet hoe je de parrot minikit slim/chic met je iphone 3Gkunt synchroniseren , waarbij je niet je hele telefoonboek ( bij mij zo’n 2500) wil syncen, Kan dat soms door een speciale groep contacten aan te maken in je iphone en hoe kan je voor het syncen dan die groep selecteren?

  7. ik krijg mijn parrot slim wel op gang en hij heeft het telefoonboek overgenomen..
    als ik zeg wie hij moet bellen, doet ie dat…maar ik hoor de parrot niet overgaan. hij maakt wel contact met mijn gesprekspartner, maar via mijn telefoon en NIET middels de parrot!

    heeft iemand raad? resetten heeft geen zin, geprobeerd maar geen verandering.

  8. Beste,
    Ik ben sinds gisteren in bezit van een iphone 3g 8gig, ik heb een parrot 3100 ck mat zwarte. Mijn vorige gsm nokia N78 heb ik verkocht, aangezien deze niet compatibel is met de parrot, volgens de parrot site moet de iphone compatibel zijn, maar ik heb gisteren eens snel geprobeerd en hij vindt de parrot wel maar zegt telkens koppeling mislukt pfff. Weet iemand raad?
    mvg Steven

  9. Hallo,

    heb een 3200 LS en tot voor kort een HTC3300. Nooit een probleem gehad met de Parrot. Heb nu een IPhone 3G 8 GB en gesprekken worden altijd onderbroken. Parrot valt uit. Heb software-update gedaan, maar geen verschil. Parrot blijft uitvallen tijdens gesprekken. Wie weet raad ?

  10. @Daniël Craessaerts:
    hoi, ik hoorde vandaag dat de iphone vanwege de vele software die er in zit niet goed werkt in samen werking met een parrot 3200 LS en dat er veel klachten zijn.
    Als je een apple Iphone hebt, dan heb je nog meer problemen. vraag altijd als je een ander toestel koopt of hij voor 100% te gebruiken is met je parrot. als je het wel hebt gevraagd, breng hem dan terug naar de winkel. Ik wilde hem ook kopen, maar nu zit ik er van af. en wacht nog enkele maanden tot dit probleem is opgelost. ze denken rond dec’09

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.