Reacties voor: Parrot introduceert autoradio voor iPhone

Parrot heeft een autoradio geïntroduceerd die met vrijwel elke mp3-speler samenwerkt. Parrot bevestigt dat de RKi8400 ook probleemloos met alle iPhone- en iPod Touch-modellen samenwerkt.
Lees het complete artikel → Parrot introduceert autoradio voor iPhone
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Wel redelijk prijzig als je het mij vraagt!
    300 euro vind ik teveel van het goede …

  2. Ziet er goed uit… en nu het design nog…

  3. Ik heb er een van Pioneer, zonder kabels iPhone over de speakers. Werkt perfect. Er zit nog een CD/mp3 speler in ook.. en die is 149 euro

  4. Mijn iPhone werkt perfect met een Sony Bluetooth autoradio. Audio wordt gestreamed. Voordeel van parrot lijkt mij dat ook de telefoon bediend kan worden via de radio: bladeren door contacten en mp3s?

  5. Aiai! 300 euro is wel wat veel…

  6. Is dit dan ook een officieel ‘Made for iphone’ product, of werkt alles alleen maar tot de volgende FW-update, zoals bij meerdere kabels en accessoires het geval is?

  7. Ik heb de Parrot MKi9200, je kan (naast het gebruikelijke bluetooth bellen en telefoonboek gesynct) door je itunes library heen bladeren, en album artwork wordt ook mooi weergegeven. Helaas zijn de mannen bij Parrot niet zo goed in het schrijven van software. De carkit is (na dat ik van 1.04 alle firmwares heb meegemaakt tot 1.20) nog steeds zo buggy als wat. Valt vaker uit, laat informatie van verkeerde nummers zien, crasht soms volledig. Helft van de tijd zegt de iPhone ‘accesoire niet geschikt’. Andere helft doet ie het dan wel goed. Kortom, als je een Parrot product koopt om handsfree mee te bellen, super, anders zou ik het nog een tijdje vermijden. Ik ben namelijk echt niet de enige met deze problemen.

  8. Ik vermoed dan ook dat dit een MKI9200 is met AM/FM ontvanger, en din-afmetingen. De MKI9200 is eigenlijk al een komplete head-unit met versterker, alleen de tuner zat er niet op.

  9. Ik heb zelf een ALPINE CDE-104BTi, zit ook een parrot carkit in en werkt ook probleemloos met de Iphone.
    Heb dit getest met de Iphone 3G van een vriend van me.
    Zowel de Ipod funties (bedieneing vanaf radio) als handfree bellen gaan prima.
    Bijkomend voordeel, hij is een kleine 100,- goedkoper 🙂 (incl. Full Speedâ„¢ Cable (KCE-433iV))

    Voor info:
    http://www.alpine-europe.com/netherlands/products/details/cd-head-units/cde-104bti.html

  10. Heb nu een pioneer 6100bt.
    200 euro en dan heb je alles.
    Bt audio streamen en ook via USB aan te sluiten om muziek te luisteren en de iPhone op te laden
    werkt perfect en ziet er veel mooier uit!!
    Heeft ook label “made for iPhone”

    ook je geprek en navigatie is dan over de speakers van de autoradio

  11. @Aeg: mee eens; heb mki9100. Mooi apparaat, software werkt, maar voelt soms erg beta. Er zitten ook allerlei bugs in, en support is waardeloos. Komt denk ik door gebrek aan concurrentie. Op carkitgebied dan. Voor radio’s is die concurrentie er wel degelijk, dus ben benieuwd of dit een succes wordt.

  12. Best mooi ding, maar zo’n minischermpje is volkomen overbodig,heb je niks aan tijdens het rijden.Ik gebruik zelf een Sony MEX 3700, en die werkt perfect met BT, maar ook met usb snoertje,dan kan je de iPhone ook bedienen vanaf de radio/afstandsbediening. (wat dan op zich ook een redeloos nutteloos ding is,afstandsbediening in de auto,maar goed)

  13. “Er is een vak aanwezig om de iPhone op te bergen”

    Wat wordt hiermee bedoeld?

  14. Origineel geplaatst door Jelmer
    “Er is een vak aanwezig om de iPhone op te bergen”Wat wordt hiermee bedoeld?

    Lees vooral even het verslag op http://www.pdashop.nl/review/95435/75515/mooi-apparaat.html waarin dit en alle voor- en nadelen behoorlijk zijn omschreven.

  15. “Er is een vak aanwezig om de iPhone op te bergen”

    Wat wordt hiermee bedoeld?

    Het dashboard kastje? 😉

  16. Hier wat meer duidelijkheid:

    Wanneer u het frontje van de Parrot RKi8400 verwijderd beschikt u over een vak om uw iPhone of iPod netjes in te leggen. De Parrot RKi8400 houdt uw Apple-apparaat bovendien onder spanning zodat u altijd met een volle batterij op de plaats van bestemming aankomt.

  17. Ik heb zelf ook de MKi 9200 van Parrot.
    Is inderdaad nog buggy en heb ook wel de melding af en toe dat hij niet geschikt is voor de iPhone.

    Soms speelt hij ook de muziek gewoon niet af.

    Dus ik hoop dat Parrot hier ook iets mee gaat doen.

    Verder is het idee van de MKi 9200 wel prima en voor 90% werkt hij goed.

  18. Laat Parrot nog een keertje Philippe Starck raadplegen aub, want dit ding is echt gatlelijk!

  19. Heb zelf de JVC KD-R901 handsfree bellen en muziek vanaf de iphone spelen. Via scrolmenu telefoonnummers uit iphone kiezen. Werkt perfect.

  20. Deze staat al toch een poosje te koop in de smartphoneshop?

  21. Mijn vrouw heeft ook een ALPINE CDE-104BTi. Werkt echt probleemloos, uitstekende geluidskwaliteit. Met een high speed kabel doen alle functies het.
    Bluetooth met 3g ook goed, hoewel zowel de goeie ouwe Nokia 6310 als een HTC Touch een betere BT kwaliteit hebben. En inderdaad: 100 euri’s goedkoper dan de Parrot!

  22. hij ziet er erg goed uit maar zit er ook een uitgang voor een subwoofer in??

  23. Werkt de alpine cde-104bti ooket A2 dp?
    Heb net eentje besteld en de verkoper zei dat het werkte maar zie niets op de Fische staan

  24. Naar mijn mening is het een slechte kopie van de alpine ida-x… reeks, hij ziet er identiek uit behalve een goedkoper uiterlijk. Als je de alpine met bluetooth wil is hij wel wat duurder dan de parrot.

  25. Zeer slim idee, en prijsverhouding tot huidige BT Parrot is bijna bijzonder te noemen. Niet duur voor apparaat wat je nu alles in 1 biedt. Eens kijken of ik mijn manager zover kan krijgen hierin te investeren 🙂

  26. Ik vind het idee dat de radio ook meteen een handsfree set is geweldig, maar ja hoe combineer ik zoiets met Navigatie software die ook op de iphone draaien?

    Ik zou het liefs een autoradio zien die als frontje gewoon een dock heeft waar ik horizontaal me iphone in prik, met eventueel nog een aansluiting voor een gps versterker als in de tt car kit erbij , voor het geval de radio niet optimaal zit voor gps ontvangst.
    Eigenlijk dus alleen een soort eind versterker/BT /GPS dongle.
    Op bestemming aangekomen iPhone weer vol je frontje neem je ook meteen mee want dat IS je iPhone zelf, scheelt ook weer een apparaat dat je niet hoeft mee te zeulen.
    Misschien nog een klein koel vinnetje achter de iphone, noem het maar op legio van mogelijkheden lijkt me.
    Waarom bedenkt/fabriceert iemand niet zoiets dat zou toch optimaal zijn.

  27. Ook ik ben in het bezit van de Alpine 104 bti. En ik kan je vertellen dat hij helemaal super is! iPhone staat continu bluetooth ingeschakeld, dus kan me telefoon ten alle tijden in mn broek laten zitten. Simpel draaien aan de radio, en alle namen verschijnen op het display. Druk op het telefoontje, en hij belt..super kwaliteit. Tevens ook een ipod/iphone aansluiting, dus opladen/muziek afspelen kan ik ook doen wanneer ik wil. De snoeren zijn netjes weg gewerkt allemaal in mijn dashboard kastje.

  28. in de cda-104bti zit toch parrot bt ingebouwd
    niemand ideetje of ie a2 dp ondersteund

  29. ideetje voor apple zelf?? autoradio’s icm carkit. en natuurlijk een prachtig apple design!

  30. Mijn Sony autoradio van inmiddels ‘n jaar oud speelt perfect en automatisch als ik slechts op ‘n knopje druk mijn muziek bibilitheek af en de iPhone hoeft niet eens uit m’n broekzak.
    Ook bellen en gebeld worden gaat perfect.
    De koppelingen worden vanzelf gemaakt zodra ik de auto instap.
    Wat heeft die Parrot dan meer?
    De Sony kost bij de MM slechts Euri 150,-

  31. (beetje off topic) Iemand Alpine 103BT firmware die A2DP mogelijk moet maken al ergens kunnen vinden ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.