Reacties voor: Parrot Flower Power houdt kamerplanten in de gaten

De Parrot Flower Power is een nieuwe plantensensor met app. De sensor waarschuwt wanneer kamerplanten water of mest moeten krijgen. Het is vergelijkbaar met de Koubachi-sensor.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Op Kickstarter is pas ook een mooi project gestart zoals deze maar dan met een link naar SmartThings. In de praktijk zou je met Plantlink en SmartThings ervoor kunnen zorgen dat je sprinkler installatie automatisch aanschiet.

  2. @Martijn Snels: Een sprinklerinstallatie bij kamerplanten..hmmm…

  3. schitterend idee zou ik zeggen en zodra beschikbaar wil ik dit zeker eens testen. Valt wel te zien wat het allemaal zal kosten maar als ze dit budgettair kunnen houden zal het zeker een hit worden.

  4. @Martijn Snels: Dat lijkt er al veel meer op… Bluetooth is wel een erg brakke technologie voor een “internet of things”; Plantlink werkt met Zigbee en een basisstation, waarmee het veel eenvoudiger wordt om zelf appjes te ontwikkelen en te integreren met de rest van je smart home.

  5. Zouden de Cannabis Sativa en Indica al in de database staan? Zo ja, dan een leuk speeltje voor de typisch Nederlandse hobbyboeren.

  6. Aan de kleur te zien wil Gardena zich er ook in mengen! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.