Reacties voor: Parodie: oma snapt niets van de iPad

In een parodie laten studenten van Wilkes University zien, dat de iPad niet altijd optimaal is voor toepassingen als autorijden, joggen gebruik door ouderen.
Lees het complete artikel → Parodie: oma snapt niets van de iPad

Reacties: 12 reacties

  1. Die laatste zinnen maken alles weer goed 🙂
    Had trouwens wel iets meer verwacht van die oma maar goed :p Die in de auto was ook wel leuk.

  2. Filmpje is leuk, maar kan iemand mij uitleggen waarom mensen parodieen op producten maken? Ik bedoel uitsluitend parodieen op Apple producten. De iPhone (3 stuks) hebben zoveel positieve, als negatieve publiciteit gehad. Dit in tegenstelling tot de honderden andere toestellen waar je nauwelijk wat van hoort.
    Het geweldige iPhone OS wordt vaak bejubeld, maar nog vaker afgezeken en over Android hoor je niets?
    Er staan diverse releases voor tablets, maar geen enkele is zo vaak bekritiseerd als de iPad. Zie je al parodieen op de HP Slate?? Deze draait Win7.. Ik zou juist een stormvloed aan kritiek verwachten, maar dat valt best mee.
    Het lijkt erop dat Apple het love it or hate it gevoel op wekt en als je je sympathie ervoor uitspreekt je gelijk een fanboy bent en daarna volgt een opsomming van tekortkomingen van de iPhone/iPad of Apple.

    Iemand een idee waarom er zoveel afkeer tegen Apple is (afgunst?) en waarom alles zo breed in de pers wordt uitgemeten?

  3. @Marcooo:
    Hoge bomen vangen veel wind. Het feit dat al de rest geen kritiek krijgt, wilt zeggen dat men het product niet tot in de puntjes kent om z’n mankementen naar boven te halen. Bij Apple producten worden alle specificaties door iedereen gelezen.
    Indien de iPad geen tonnen negatieve kritiek zou krijgen, zou ik me ongerust maken.
    Nu weet ik zeker dat het een hit wordt, zeker
    voor mij.

  4. Het is de reactie van mensen op het. Aanbidden van Apple door de fanboys.

  5. Origineel geplaatst door bramzo
    @Marcooo: Hoge bomen vangen veel wind. Het feit dat al de rest geen kritiek krijgt, wilt zeggen dat men het product niet tot in de puntjes kent om z’n mankementen naar boven te halen. Bij Apple producten worden alle specificaties door iedereen gelezen. Indien de iPad geen tonnen negatieve kritiek zou krijgen, zou ik me ongerust maken. Nu weet ik zeker dat het een hit wordt, zeker voor mij.

    Daar geef ik je geen gelijk in…
    dit komt puur omdat apple zoals altijd beweert de beste product te hebben uitgevonden wat alle concurrenten zal kapot maken. Nou als je dat beweert laten we eens goed kijken wat je heb… TERECHT kritiek op apple…

  6. en Microsoft doet dit niet?

    Origineel geplaatst door iphona
    Origineel geplaatst door bramzo@Marcooo: Hoge bomen vangen veel wind. Het feit dat al de rest geen kritiek krijgt, wilt zeggen dat men het product niet tot in de puntjes kent om z’n mankementen naar boven te halen. Bij Apple producten worden alle specificaties door iedereen gelezen. Indien de iPad geen tonnen negatieve kritiek zou krijgen, zou ik me ongerust maken. Nu weet ik zeker dat het een hit wordt, zeker voor mij.Daar geef ik je geen gelijk in… dit komt puur omdat apple zoals altijd beweert de beste product te hebben uitgevonden wat alle concurrenten zal kapot maken. Nou als je dat beweert laten we eens goed kijken wat je heb… TERECHT kritiek op apple…

  7. Origineel geplaatst door Marcooo
    Het geweldige iPhone OS wordt vaak bejubeld, maar nog vaker afgezeken en over Android hoor je niets?

    android is alleen populair onder de nerds.
    En die klagen niet als er iets mis is die lossen het probleem zelf op. en dat kan ook met android sinds je alle vrijheid krijgt.

  8. @iphona:

    Als je als bedrijf er niet van overtuigd bent dat je beter bent dan de concurrentie, dan lanceer je het product beter niet.

  9. Origineel geplaatst door iphona
    Daar geef ik je geen gelijk in… dit komt puur omdat apple zoals altijd beweert de beste product te hebben uitgevonden wat alle concurrenten zal kapot maken. Nou als je dat beweert laten we eens goed kijken wat je heb… TERECHT kritiek op apple…

    Ieder bedrijf vind toch dat zijn spullen de beste zijn. Microsoft, Htc, Samsung. Zelfs het bedrijf waar ik werk!! Maar wanneer een groep mensen graag met een bepaald product werken of fijn vinden en dit vertellen, dan zijn het opeens fanboys (Apple). HTC liefhebbers zijn dol op Android en zijn…eehh liefhebbers. Waarom zou je afgeven op een nieuw product (iPad) als je deze toch niet koopt. Hou gewoon je commentaar voor je.

    Ik ga ook niet reageren op de HP Slate dat er geen tablet OS op zit whatever. Als mensen er blij van worden..mooi toch.
    Alleen Steve Jobs wordt vaak op de hak genomen, terwijl bijvoorbeeld die Balmer van MS zo gek als een deur is.

    Ik vind parodieen leuk, dat roept Apple ook wel een beetje over zichzelf af, maar dat gezeur en negatieve reacties door anti Apple guys moet maar eens stoppen.

  10. Ik vind het al heel wat dat die oma weet dat je mailen en printen en zo. Zal in de meeste bejaardenhuizen toch even anders liggen.
    Geinig filmpje, meer ook niet.

  11. Ik denk dat dit juist voor ouderen een uitkomst is!
    Niet zo ingewikkeld als een PC maar uiterst handzaam en voor alle basis eigenschappen van het digitale leven (op Flash na) uitgerust!

  12. @marcooo: Ik denk dat je het niet helemaal begrijpt. Kritiek is er op iedere fabrikant, ook op Microsoft, HTC, Android etc etc. Waar ‘fanboys’ van Apple (om dat woord maar even te gebruiken) van verschillen is dat ze met (soms onzinnige) argumenten alles wat krom is bij Apple proberen recht te praten. Dat wil niet zeggen dat Apple slechte producten maakt. Zo’n parodie maakt dat duidelijk. Want even serieus: Apple producten zijn eenvoudig te bedienen maar als ik mijn oma een iPad in haar handen duw dan weet ze echt niet wat ze er mee moet hoor.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.