Reacties voor: Parasync Dock: Synchroniseer 20 iPhones of iPods tegelijk

Wil je al je vrienden trakteren op een muziekalbum of heb je een groot gezin met veel iPhones en iPods? Met het Parasync Dock kan je twintig iPhones of iPods tegelijk synchroniseren.
Jelle Ages -

Reacties: 25 reacties

  1. Misschien denk ik te praktisch hoor, maar blaas je je USB-poort niet op door 20 iPhones tegelijk op je MacBook aan te sluiten? Of duurt het laden gewoon extreem lang?

  2. Opzich een handig apparaat. Ik kan alleen nergens vinden waar je hem kan bestellen of wat hij kost. iemand?

  3. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Misschien denk ik te praktisch hoor, maar blaas je je USB-poort niet op door 20 iPhones tegelijk op je MacBook aan te sluiten? Of duurt het laden gewoon extreem lang?

    Hij zal ongetwijfeld nog extern gevoed moeten worden. 😉

  4. @iDeveloper: Zie ook nergens staan, wel staat er op Gizmodo dat het product al gecertificeerd is door Apple. Zal in ieder geval niet erg goedkoop zijn…..

  5. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Misschien denk ik te praktisch hoor, maar blaas je je USB-poort niet op door 20 iPhones tegelijk op je MacBook aan te sluiten? Of duurt het laden gewoon extreem lang?

    Neuh… je USB poort geeft maar een paar m/ah; dus laden zal extreem lang duren. Waarschijnlijk heeft dit ding een externe voeding nodig om al die I-phones uberhaupt voldoende spanning te geven om herkend te kunnen worden door de pc.

  6. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Misschien denk ik te praktisch hoor, maar blaas je je USB-poort niet op door 20 iPhones tegelijk op je MacBook aan te sluiten? Of duurt het laden gewoon extreem lang?

    Ik denk gewoon dat alles heel traag wordt dan. USB heeft een maximum snelheid. Het dockingstation heeft denk ik wel externe voeding.

  7. @Gonny van der Zwaag:
    Ik denk dat er wel een apparte voeding op zal zitten? En misschien worden ze omstebeurt gesynct? nooit echt opgelet eigenlijk als ik me iphone + ipod syncte…. iemand testje(A)?

  8. Volgens mij is dat al een flop voor dat het in de winkkels ligt.. wat moet je hier nu mee….

  9. Hahahah, hylarisch! 😀

  10. Gonny als je bij 0:34 kijkt zie je links een externe aansluiting dus dat zal wel goedkomen ^^

  11. Misschien ook handig voor scholen waar ze Iphones als verplicht lesmateriaal gebruiken. Kun je bijvoorbeeld luisteroefeningen in een keer met iedereen syncen. Verder erg zinloos naar mijn idee.

  12. @ijee: Net even getest en het werkt inderdaad: http://twitter.com/gonny/status/3122351737

    Het leek er eerst op (bij een iPod nano en een iPod touch) dat hij de apparaten in een sync-wachtrij zet. Maar met een iPhone en iPod touch gaan beide synchroniseren.

    Nou, handig hoor!

  13. Hmm misschien vergis ik me, maar al je vrienden trakteren op muziek? je kan je iphone toch maar met 1 pc syncen? als je die album wil geven gaat al het andere muziek eraf? 😛

  14. Ze zijn voor het gemak vergeten dat een iPhone/iPod maar met 1 iTunes library gesynced kan zijn?
    Ofwel: iemand anders zijn iPod/iPhone syncen kan, maar dan wordt zijn/haar content wel van het device gewist.. En als’ie dan thuis komt, weer hetzelfde.

  15. maar daar syncen zal idiooot lang duren, je hebt lang niet genoeg bandbreedte op je usb zitten om zoveel telefoons te syncen binnen 2 maanden 😛

  16. @Danny bevers: Is dat niet gewoon een ontluchtingsgat, zoals er ook aan de voorkant zit? Die aansluiting is in vergelijking met de USB-aansluiting die er links naast zit, nogal eh… groot. Ongeveer 10x zo groot als een normale poweraansluiting.

  17. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Misschien denk ik te praktisch hoor, maar blaas je je USB-poort niet op door 20 iPhones tegelijk op je MacBook aan te sluiten? Of duurt het laden gewoon extreem lang?

    Ik geloof dat de USB-specificatie zegt dat je 128 apparaten op 1 poort kunt aansluiten. Zal inderdaad langer duren voordat ze gesynct zijn denk ik, en opladen zal langer duren.

  18. Haha serieus, wie gaat dit nou aanschaffen.

  19. He he, eindelijk kan ik al mijn iPhones in één keer synchroniseren! 🙂

  20. @Martin: @Marco: iPhone/Pod op “handmatig beheren” zetten en je kan er op zetten wat je wil.. Er wordt dan niets overschreven. Om het er weer af te krijgen is er ook nog wel iets verkrijgbaar

  21. Ik denk erg handig in tal van shops waar je terwijl je boodschappen doet je iPhone of iPod kan opladen 🙂

  22. Is toch gemakkelijk voor zakelijk gebruik?

    Wat als je een (online) winkel hebt die mobieltjes verkoopt. Je kunt zo reclamecontent van de winkel op vele mobieltjes tegelijk zetten.

    Of idd in musea

    Of als de baas beslist dat iedereen in het bedrijf een iphone nodig heeft ivm de multimedia mogelijkheden (zullen vast wel bedrijven zijn die dat doen) en dan alle mobieltjes gelijk syncen.

    Mogelijkheden zat, alleen niet voor de consument

  23. En wat dacht je van dit: liggen er weet ik hoeveel iphones welke is dan in godsnaam van jou ?

  24. Must have it!

  25. Best wel kansloos dit…

    Origineel geplaatst door johnwalter
    Ik denk erg handig in tal van shops waar je terwijl je boodschappen doet je iPhone of iPod kan opladen

    En dan wordt je iPhone gejat door iemand anders..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.