Reacties voor: Parallels Desktop voegt ondersteuning Windows 10 toe

Parallels Desktop 10 heeft experimentele ondersteuning gekregen voor de technical preview van Windows 10. Zo wordt je Mac de ideale test-pc.
Bram Balk -

Reacties: 8 reacties

  1. Wonderbaarlijk dat ze er niet versie 11 van maken, zodat er weer dure upgrades verkocht kunnen worden. Of beter nog, complete licenties. Ooit heb ik Parallel$ 7 gekocht en binnen anderhalf jaar was er geen upgrade meer of ondersteuning!

  2. Ook in de huidige versie van Parallels 10 draait Windows 10 bij mij zonder problemen.

  3. Origineel geplaatst door Ronald
    Ook in de huidige versie van Parallels 10 draait Windows 10 bij mij zonder problemen.

    Hoe installeer je hem dan? Bij mij installeert ie auto als Windows 8 en werkt dan niet

  4. @Robert: op 9to5mac was daar een hele tijd geleden een topic over.

  5. Ik gebruik VMware en heb Windows 10 al 2 weekjes draaien nu. Wat is nu het grote voordeel van parallels tegenover VMware?

  6. Dat is het voorbeeld waar Apple nog veel van kan leren in plaats van de mensen hun geld te pluimen. Onder het motto: Ik laat mij niet pluimen door Apple.
    Oproep wie doet mee met een petitie ik laat mij niet pluimen door Apple?
    Want Windows 10 wordt gratis aangeboden door Microsoft voor alle Windows 7 en 8 gebruikers. Hou er ook rekening mee dat de prijzen van Microsoft stukken goedkoper zijn als die van Apple. Met andere woorden wat Microsoft kan, dat kan Apple ook en is het aantrekkelijker voor ons als consument. Laat ze maar komen een iPad en iPhone en Apple Watch voor een prijs van 350 euro voor alle devices. Zal meer inkomsten genereren voor Apple.

  7. @BC-degraaf: Ben ik ook eigenlijk wel benieuwd naar, als mijn pc op is wil ik daar voor ook een mac in de plaats.
    Maar als iter wil ik toch een beetje van alles kunnen blijven draaien, zoals nu met W10 zodat ik toch een beetje weet hoe het werkt als ik support moet geven.

  8. @Dennis: ik heb zelf nu een MacBook pro met vm ware en heb 6 verschillende vms van Ubuntu tot Windows server 2012R2 en dus ook w10 en alles draait goed in vmware fusion. Ze moeten niet allemaal tegelijk aan staan dan gaat het niet goed. Maar het zou kunnen als je je processor en ram verdeelt. Maar ben vooral nieuwsgierig naar de verschillen van vmware en parrallels

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.