Parallels 17 Macs

Reacties voor: Met Parallels Desktop 17 kun je Windows 11 en macOS Monterey beta op Apple Silicon draaien

Parallels, de software waarmee je Windows kunt virtualiseren op de Mac, heeft een nieuwe versie uitgebracht. Het is de eerste aanbieder die macOS Monterey als virtuele machine op Apple Silicon kan laten draaien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Wat zijn prestaties van gaming nu op zo’n M1 macbook (pro) tegenwoordig? Is er al ergens een (extern) artikel met meer informatie hieromtrent? Mogelijk al meegenomen deze mogelijkheid tot Windows op een M1?

  2. Parallels heb ik eigenlijk maar zelden nodig, heel af en toe kom je software of hardware tegen die alleen Windows ondersteunen. Ik gebruik het met name voor legacy soft- en hardware. Dat Parallels niet zou werken op een MBP met Apple Silicon en/of de volgende versie MACOS was voor mij reden om nog totaal niet naar een opvolger van mijn MBP te kijken. Sinds vanmorgen wel😁

  3. Ik heb dit zelf niet nodig, maar gebruik het wel eens als ik een preview versie van een OS wil proberen. Ik blijf mij altijd verwonderen over het feit dat ze zoveel mogelijk van de nieuwe functies willen ondersteunen zoals ze nu doen met de quick notes. Een nieuwe update met support is er altijd al voor de nieuwe versies gereleased worden. Volgens mij ook nog wel een schappelijke prijs als je er dagelijks mee werkt.

  4. Voor mijn werk gebruiken we een programma dat alleen op Windows draait, dus thuis hierin werken kan alleen met Parallels op mijn iMac. Werkt prima.
    Tip: koop 3 maanden na uitkomen van een release een abonnement voor 79€. Dan heb je deze versie en jaar later ook volgende versie. Wel opzeggen voor einde van het jaar. Voor 1 prijs dus 2 versies. Uiteraard na ongeveer een jaar hetzelfde ‘trucje’ doen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.