Reacties voor: Nieuwe Parallels Desktop 15 voor Mac ondersteunt Metal en DirectX 11

Betere prestaties voor gamers en designers
De nieuwe versie van het populaire programma Parallels Desktop moet ervoor zorgen dat Windows een stuk sneller draait op je Mac. Verder maakt Parallels Desktop 15 gebruik van een aantal nieuwe functies van macOS Catalina, dat later dit jaar uitkomt.
Nico van den Berg - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Helemaal gehad met Parallels. Je blijft betalen, en niet te weinig ook!!

  2. Ja schandalig dat die mensen ook willen eten

  3. Ik ben ook al een tijdje klaar met Parallels. Heb helaas af en toe een Windows omgeving nodig voor specifieke programma’s die ik voor mijn werk nodig heb. Parallels werkt perfect, maar hun upgrade model is voor mij een reden om nu uit te stappen. Ieder jaar weer een dure upgrade die je ook nog maar op 1 Mac kunt draaien, je krijgt dus geen gebruikerslicentie maar een apparaatlicentie! Ik ben klaar met deze geldwolven. Vind het prima om te betalen en wil voor goede software ook wel veel betalen, maar de updates brengen iedere keer geen verbetering die in verhouding zijn met de prijs..

  4. @JK: Dat is het niet. Het lijkt wel of je bij de Mac elk jaar je software weer opnieuw mag kopen, in tegenstelling met Windows heb je dit niet bijna.
    Elk jaar zijn echt heel veel pakket met nieuwe macOS, ja nieuwe pakket kan je kopen, en dan krijg je ondersteuning voor nieuwe macOS update.

  5. Ja schandalig dat ze heel erg hard werken om metal te ondersteunen. En na een lange tijd ze nog wat kosten willen terug verdienen.

  6. Origineel geplaatst door Kevin
    Ja schandalig dat ze heel erg hard werken om metal te ondersteunen. En na een lange tijd ze nog wat kosten willen terug verdienen.

    Als Parallels nou ook nog goed zou draaien zou dat nog terecht zijn. Ik ben jaren geleden al gestopt met Parallels. Gewoon vanuit Bootcamp Windows opstarten werkt vele malen beter en sneller.

  7. Vanmiddag gekocht en geinstalleerd. Idioot dat ik ben.

  8. Voor die 1ne keer dat windows nog eens voor dingetje gebruik, heb ik wel een oud laptopje van werk mee genomen.
    Dit draait altijd goed scheelt je aardig wat schijfruimte ook nog eens, en geen gedoe met rebooten of grote zware applicatie starten.

    Macbook blijft zo lekker mac only 🙂

  9. Eventjes een rechtzetting. Begin juli heb ik versie 14 aangekocht.

    Ik heb nu wel de update naar versie 15 gratis ontvangen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.