Reacties voor: Parallels Desktop 13 voor Mac is uit, met High Sierra- en Touch Bar-support

Parallels Desktop 13 voor Mac is officieel verschenen. De dertiende versie werkt met macOS High Sierra en de Windows 10 Fall Creators Update.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. $80 voor virtualisatiesoftware. Hmmm VirtualBox is gratis dus als je alleen beetje basisfuncties nodig hebt in een VM download dat de gratis versie daarvan.

  2. @Mike: Wel een dure MacBook kopen, maar geen geld over hebben voor goede virtualisatiesoftware?

  3. Interessante vernieuwingen. Ik ben benieuwd naar een vergelijking tussen Parallels Desktop 13 en de gisteren aangekondige VMware Fusion 10.

  4. En zoals elk jaar komen ze weer met een update die ook weer ongekend sneller is dan de vorige, en weer wordt er gesuggereerd dat alle vorige versies niet gaan werken op High Sierra !
    het is van de gekke dat je elk jaar weer €49,- (kan niet met goedkopere $ betalen), en je totaal geen nuttige updates krijgt tot de volgen de betaalde update.

    Ook betaal je als Europeaan meer dan de US gebruiker ?!, want je moet veel kunstgrepen uithalen om toch met de goedkopere dollar te kunnen betalen :/

    Bespaar je jaarlijkse kosten, en gebruik Bootcamp, vele male beter en sneller 🙂

  5. Ik vraag me af hoelang ze dit belachelijke businessmodel nog kunnen hooghouden… Elk jaar voor veel geld een nieuwe update verkopen met maar heel weinig toegevoegde waarde en extra functies… Ik ben al lang gebruiker van PD, maar dit begint me meer en meer tegen te staan…

  6. Origineel geplaatst door Sjaak
    Ik vraag me af hoelang ze dit belachelijke businessmodel nog kunnen hooghouden… Elk jaar voor veel geld een nieuwe update verkopen met maar heel weinig toegevoegde waarde en extra functies… Ik ben al lang gebruiker van PD, maar dit begint me meer en meer tegen te staan…

    Ben ik met je eens. En ze doen ook altijd voorkomen of je de nieuwe versie MOET hebben om Pd op de nieuwste macOS versie te kunnen gebruiken, terwijl de vorige (of die daarvoor) vaak ook nog goed werkt. Ik upgrade PD daarom vaak maar eens in de paar jaar en dan ook nog via een seizoenspakket aanbieding van MacUpdate waarbij je voor het zelfde bedrag van $49.95 naast PD ook meer software krijgt.

  7. Een andere vraag die ik heb, waarom gaat PD nou ineens een gif maker en video downloader in zijn software stoppen? Als ik dat wil download ik wel een app die dat voor mij doet.

    Is dit een wens van veel PD gebruikers of doen ze maar wat om nieuwe functionaliteiten te kunnen introduceren?

  8. Origineel geplaatst door Ronald
    @Mike: Wel een dure MacBook kopen, maar geen geld over hebben voor goede virtualisatiesoftware?

    Hoezo? Moet je dure software kopen als je een dure laptop hebt dan? Virtualbox werkt bij mij ook prima!

  9. Origineel geplaatst door Ronald
    @Mike: Wel een dure MacBook kopen, maar geen geld over hebben voor goede virtualisatiesoftware?

    Origineel geplaatst door Patrick
    Hoezo? Moet je dure software kopen als je een dure laptop hebt dan? Virtualbox werkt bij mij ook prima!

    Eigenlijk wil ik de vraag omkeren, als je een dure (hoezo subjectief) laptop koopt; waarom dan nog een dure licentie van PD kopen?
    Immers, als je weet hoe een mac werkt en dus nagenoeg alles kunt doen zonder Windows….. dan start je af en toe in bootcamp voor je spelletje of via Virtualbox voor MS projects.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.