Reacties voor: Panorama-functie op iPhone 4S en iPhone 5: zo werkt het

De iPhone 5 en iPhone 4S hebben een nieuwe Panorama-modus voor de camera.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Het werkt op de 4S best snel en fijn!

  2. bij 360 panorama hoef je ook niet op fotoknop te drukken ?

  3. Wat een verschrikkelijk slecht filmpje. Neem dan even de moeite om je deur open te doen en buiten een panorama te maken.

  4. Panorama was idd al niets nieuws. “Apple’s nieuwe functie” is ook niets nieuws, 360panorama app doet het zelfde en is nog niet lang geleden besproken in ipc, was toen zelfs gratis.

    Deze app kan tot 360 graden, merged de beelden perfect samen en belangrijker werkt niet alleen links en recht maar ook van boven naar beneden.

    Apple’s nieuwe functie is dus niets nieuws maar meer een copy van een app.

  5. Leuke functie maar in de praktijk zal je dit weinig gebruiken. Ik heb al jaren een panorama functie op mijn Canon Powershot. Maak een panorama nooit groter dan 3 foto’s anders past het uberhaupt niet op je beeldscherm.

  6. Jammer dat het niet werkt voor mensen met trilhandjes zoals Jeff in het filmpje. De uiteindelijke foto met de laptop erop heeft niet echt rechte lijntjes meer…

  7. Ik gebruik hiervoor al een tijdje Microsoft Photosynth, zoals genoemd in het artikel. Deze kan ook 360 graden zonder op de knop te drukken. Tevens kun je helemaal om je heen forograveren, wat tot indrukwekkendere foto’s leidt, die je weer eenvoudig kunt delen via social media.

  8. F jailbreaken en hij werkt ook op de 4.

  9. Wat n amateur 😐
    Je moet in alle gevallen je iPhone op de zelfde plek houden en om zijn as draaien voor het beste resultaat.
    Zeker niet van links naar rechts bewegen met objecten 1meter voor je dan krijg je idd een wobbelige beeld.

    Ben benieuwd of deze beter werkt dan AutoStitch sowieso is het sneller.

    ps. Photosynth heb ik in het verleden enorm veel gebruikt, maar het formaat foto’s wat hier uit komt is enorm laag. Vandaar overgestapt op AutoStitch die 18MP beelden aankan en meer blend opties heeft.

  10. Ik ben redelijk tevreden over Photosynth. Ben ook wel nieuwsgierig naar een vergelijking met iOS6′ panorama functie.

    Iemand deze vergelijking al gedaan?

  11. Ben erg benieuwd of dit goed werkt… Heb een paar panorama apps gehad, maar was niet echt tevreden over kwaliteit.

  12. Als ik bij de Grand Canyon ben ga ik toch geen foto’s nemen met een telefoonlensje/sensor?? Daar heb ik een DSLR voor. Maar goed, voor mensen die ‘kiekjes’ willen in plaats van foto’s is het misschien wel leuk…

  13. @Mark: met #photosynth kun je een volledige panorama maken van links naar rechts, rechts naar links en van onder naar boven. Panorama van #ios6 kan alleen van links naar rechts (of vice versa)

  14. Voor mij zijn ‘kiekjes’ prima! 🙂

  15. De panorama’s van de 4S zijn trouwens geen 28megapixels.

    Deze worden ‘low-res’ opgeslagen.

  16. kan toch allang met 360 panorama ?

  17. Origineel geplaatst door dutchsmurf
    kan toch allang met 360 panorama ?

    Bellen kon je twintig jaar geleden ook al. Dus?

  18. Vind de panorama functie overigens een van de weinige opties in iOs6 waar ik echt blij mee ben. Verder is de hardware- en softwareupdate niet echt revolutionair voor een bedrijf dat miljarden in z’n kluizen heeft zitten.

  19. Origineel geplaatst door Bjorn
    Ik gebruik hiervoor al een tijdje Microsoft Photosynth, zoals genoemd in het artikel. Deze kan ook 360 graden zonder op de knop te drukken. Tevens kun je helemaal om je heen forograveren, wat tot indrukwekkendere foto’s leidt, die je weer eenvoudig kunt delen via social media.

    Die heb ik gedelete, zelden zulke slechte stitching gezien.

  20. en deze functie zal een sinds ios 5.0 erin maar niemand Wist het. zoek maar eens op thatsnazzyiphoneguy youtube channel. die had het al lang door

  21. @Civman: Toch vind ik de Apple parnorama zuiverder werken, 360 parnorama er al weer afgegooid. Apple plakt ze mooier aan elkaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.