Reacties voor: Pano 3 voor de iPhone: nu nog bredere foto’s

Pano 3 heeft een upgrade gekregen, waardoor je nu 16 foto's kunt gebruiken om een panoramafoto te maken. Hiermee kun je een 360 graden panoramafoto rondom maken.
Lees het complete artikel → Pano 3 voor de iPhone: nu nog bredere foto’s

Reacties: 13 reacties

  1. meteen maar is aangeschaft, en het werkt perfect! 😛

  2. maar kun je die 360 graden foto’s die je daarmee kunt maken ook bekijken op je pc of heb je daar een apart programma voor nodig?

    anders zou je bijvoorbeeld van je hotelkamer op vakantie (ik noem maar een zijstraat) een 360 graden foto kunnen maken en opsturen (mailen of iets dergelijks) naar iemand die je dat wilt laten zien en die kan dat dan gewoon op zijn pc bekijken zonder al te veel gedoe.

  3. @lammetje:
    Het wordt als een gewone foto opgeslagen dus kan e het gewoon doormailen of (binnekort)MMSen

  4. Nice 😉 360* draaien. Zeer leuk…

  5. Nadat je de foto’s hebt genomen kun je deze bewerken met b.v. panorama factory. Dit programma naait de foto’s aan elkaar en maakt daar een quicktime movie van die je vervolgens op je iphone en pc kunt bewonderen.

  6. Ik had ‘m al een tijdje.. maar dit is wel een TOP update!

  7. Hoe zat het met de output resolutie?

    Ik meen mij te herinneren dat er een panorama programma is die maar een kleine output resolutie kan saven…
    Als je ze in portrait mode maakt, heb je toch best een hoge height lijkt me.

  8. Ik vind het een goed programma, alleen de resolutie is niet erg hoog en ik zou graag de keuze willen hebben met hoeveel foto’s ik een panorama wil maken; nu zit ik weer vast aan 16 foto’s; beetje onhandig.

  9. Gebruik zelf nog “panorama” maar alleen veranderd het perspectief nogal veel als je van dichtbij foto’s maakt, daardoor krijg je nooit een echt goede foto helaas

  10. Origineel geplaatst door Wessel Meijer
    Ik vind het een goed programma, alleen de resolutie is niet erg hoog en ik zou graag de keuze willen hebben met hoeveel foto’s ik een panorama wil maken; nu zit ik weer vast aan 16 foto’s; beetje onhandig.

    Nee hoor! Je kunt gewoon, na het gewenste aantal foto’s, op het tandwieltje klikken en “Make my panorama now!” kiezen…

  11. kan je gratis updaten van versie 2 naar 3 ?

  12. Bij mij was de update gewoon gratis

  13. Ik heb een mooie 360 gemaakt, alleen nadat Pano er een panorama van gemaakt had, wordt de foto opgeslagen in je fotoalbum; maar dan wel sterk gecomprimeerd! Er blijft haast niets van over, doe ik hier iets niet goed?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.