Reacties voor: Palm webOS-architect stapt over naar Apple

Rich Dellinger, voormalig interface-ontwerper en architect van het bannersysteem in Palm webOS is overgestapt naar Apple. Hij gaat user interfaces maken.
Lees het complete artikel → Palm webOS-architect stapt over naar Apple
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. En nu maar hopen dat er een beter notificatiesysteem komt op de iphone!

  2. (Red.) Verwijderd: off-topic.

  3. (Red.) Verwijderd: off-topic.

  4. @marc3l: Dat zou een mooie zijn voor iOS 4.1 of 5

  5. Klinkt goed, hopen dat er een nieuw notificatiesysteem komt!

  6. Ik hoop dat er meer keus komt voor mensen die graag de Push Notifications zien verdwijnen. Ikzelf vind het echt super!! Wat ik wel graag zie is dat Apple maakt dat je niet alleen een notificatie krijgt, maar dat je ook gelijk in de notificatie kan reageren of iets dergelijks.. Dat je gelijk een actie kan doen ipv de app helemaal openen.

  7. Onderdeel van mijn studie is interaction en interface design. Ik heb zelf een Palm pre en was helemaal weg van deze feature.
    Sowieso, qua interaction en interface design is de pre een knap staaltje werk. Op somige punten ka apple een voorbeeld nemen, bijvoorbeeld het notificatie systeem op de pre. Vooral het subtiel oplichtende knopje als er een bericht is vind ik helemaal geweldig. Dit zou ook in de iphone moete komen. Erg effectief!

  8. Beter verbeteren ze push notificaties en maken ze een scherm waar je alle afgelopen push notificaties kan zien onder elkaar met tijd er bij.. Dat is echt het enige wat ik mis..

  9. @Jasper: Dat noemen ze een rss reader 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.