Reacties voor: Palm Pre of iPhone 3G S? Deze flowchart geeft antwoord

Gizmodo heeft een beslissingsflowchart gemaakt waarmee je kunt kijken welk toestel het meest geschikt is: de Palm Pre of de iPhone 3G S.

Reacties: 25 reacties

  1. Had ‘m daar net zien staan. Even alle mogelijkheden langs gegaan. 😛

  2. Haha die grote versie is echt heel grappig, ik kom zelf natuurlijk gewoon bij de iPhone 3G s uit! 😀 Maar heel leuk gemaakt door Gizmodo.

  3. Lol, kwam bijna uit op een pre.

  4. Leuk 😉 !

  5. Wel geinig, maar ja het is op dit moment 19 juni 0.13 uur en ik kan mijn iPhone 3gs nog steeds niet bestellen op de T-Mobile site :p

  6. Hehe als je die flowchart bekijkt mogen we nog niet helemaal klagen met T-Mobile. Het kan slechter vermoed ik zo. En dat is dan Amerika, hét land van de technische vooruitgang (maar niet op gebied van mobiel bellen/dataverkeer hehe)

  7. iPhone 3GS, off course… Dat ‘t nu maar snel 26-06 is en mobistar zijn prijzen houdt zoals het hoort, topmodel vervangt topmodel voor dezelfde prijs.

  8. Origineel geplaatst door Lara
    Wel geinig, maar ja het is op dit moment 19 juni 0.13 uur en ik kan mijn iPhone 3gs nog steeds niet bestellen op de T-Mobile site :p

    Ik las net op T-Mobile’s twitter dat de voorverkoop tussen 9 en 10 morgen begint..
    Slaapse!

  9. Haha die eerste vraag: do you need a smartphone –> no–> Yes you do–> terug koppelend naar de 1e vraag hahah! Grappig, maar ik zou niet twijfelen, maar dan ben ik ook wel een iphone gek! ik vind dat scherm van de pre denk iets te klein. Had die van de iphone ook misschien iets groter willen zien. Grote voordeel van de iphone is de appstore dat zo goed werkt, en als je iets wil doen; ‘there is an app for that’

  10. Origineel geplaatst door dannyy
    Haha die eerste vraag: do you need a smartphone —> no—> Yes you do—> terug koppelend naar de 1e vraag hahah! Grappig, maar ik zou niet twijfelen, maar dan ben ik ook wel een iphone gek! ik vind dat scherm van de pre denk iets te klein. Had die van de iphone ook misschien iets groter willen zien. Grote voordeel van de iphone is de appstore dat zo goed werkt, en als je iets wil doen; ‘there is an app for that’

    Maar goed, een iPhone ken je, een Pre heb je naar alle waarschijnlijkheid nog nooit in het echt gezien laat staan uitgetest, dus ik zou nog niet te snel zijn met je oordeel.

    Wel denk ik dat de Pre veel langzamer aanvoelt. Een belangrijk voordeel van de iPhone (en dadelijk al helemaal met de 3G S) is voor mij dat het een volledige smartphone is, maar vrijwel net zo ‘responsive’ is als een ‘simpele’ telefoon. Een groot verschil met bijvoorbeeld Windows Mobile. De Pre lijkt op de videos net zo sloom te zijn als WinMo, misschien iets sneller, maar niets vergelijkbaar met de iPhone.

  11. Hahahahaha moest ook lachen met die eerste vraag:-D
    Do you need a smartphone?No…Yes you do:-D

  12. Origineel geplaatst door wickedjv
    iPhone 3GS, off course… Dat ‘t nu maar snel 26-06 is en mobistar zijn prijzen houdt zoals het hoort, topmodel vervangt topmodel voor dezelfde prijs.

    Prijzen blijven niet hetzelfde.

    iPhone 3G 8GB = 425 EUR
    iPhone 3G S 16 GB = 625 EUR
    iPhone 3G S 32 GB = 725 EUR

  13. Origineel geplaatst door Monolo
    Origineel geplaatst door wickedjviPhone 3GS, off course… Dat ‘t nu maar snel 26-06 is en mobistar zijn prijzen houdt zoals het hoort, topmodel vervangt topmodel voor dezelfde prijs.Prijzen blijven niet hetzelfde.iPhone 3G 8GB = 425 EUR
    iPhone 3G S 16 GB = 625 EUR
    iPhone 3G S 32 GB = 725 EUR

    bron? ow jah, die heb je niet natuurlijk, want er zijn nog geen prijzen uitgegeven. dus dat of de prijzen hetzelfde blijven of niet, weet niemand. enkel indicaties geven aan dat de prijzen zo zullen zijn…

  14. Nou, ik denk dat ik mijn 3GS dan maar even uitstel; ik kom tot 3x toe op de Palm Pre uit… (das lekker ik twijfel toch al zo)

  15. Ik zou het logischer vinden mocht de 32GB aan 625 komen en de 16GB aan 525. In dezelfde lijn als de vorige.
    Als ze hem bij elk jaar duurder willen maken…

    Enfin, ik heb in elk geval al beslist. de Iphone 3G s.
    Wacht enkel nog op de prijzen om te zien of ik 16gb of 32gb neem. Voice control vind ik een zeer handige functie, gezien ik veel in de wagen zit.

    Kan iemand mij trouwens bevestigen of ik in een mobistar centre de iphone kan kopen zonder simlock en zonder abbonnement. Ik heb een prepaid van mobistar, maar krijg binnenkort een abonnement van’t werk.
    Of kan ik ook in winkels terecht als: maes nv?

    Bedankt voor de tips

  16. Geniail

  17. Origineel geplaatst door Michaël
    Geniail

    geniaal dus 🙂

  18. Inderdaad, erg grappig! 😀

  19. nou die 3gs gaat er echt wel komen nu!
    nog 2 maandjes wachten en ik ben door mijn huidige contract…

    en dan hebben jullie voor mij de kinderziektes er wel weer uit toch 😛

  20. Mooi gemaakt :p

  21. Alleen al afgaande op de looks van beide apparaten dan vind ik het al vreemd dat men voor de Pre kiest. Lelijk ding.

  22. Schraal om in het heel artikel nergens een link naar Gizmodo te plaatsen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.