Reacties voor: Pakage: alternatief voor Cydia in ontwikkeling (jailbreak)

Ontwikkelaar Xuzz/chpwn is bezig met een nieuw alternatief voor Cydia genaamd Pakage of PakageApp. Pakage is net zoals Cydia gebaseerd op Debian APT en dpkg en zou volgens de ontwikkelaar sneller moeten zijn dan Cydia en Icy, zonder de compatibiliteitsproblemen van Icy en Rock Your Phone.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Waarom al die fuzz? Cydia is imho geweldig, op dat eeuwige gereset (Het stukje dat de APT’s gerefreshed worden) na, dat wel ietwat vervelend begint te worden als je meerdere keren Cydia moet starten.

  2. Iemand heeft duidelijk zijn engels gemist…

  3. Ik vind het echt altijd vervelend dat het refreshen van cydia zo lang duurt.. ook weer na elke download. Ben blij dat er een goede en snellere manier komt!

  4. @peterTe: idd,cydia is nogal traag met laden.

  5. Ik vind Cydia een draak van een applicatie. Functioneel doet het weliswaar wat het moet doen, maar het eeuwige refreshen, lange laadtijden door hopen reclame (en de rommelige uitstraling die dit veroorzaakt!) en de grote hoeveelheden memory die het wegvreet ben ik goed zat.

    Ik hoop van harte dat dit een beter alternatief wordt.

  6. @fraqture:

    Hier ben ik het volledig mee eens. Icy was een slechte alternatief voor Cydia, dus dan maar een app wat allebei kan vervangen!

  7. Sneller dan Cydia moet niet al te moeilijk zijn, die is zo traag als ….En dat reloading data wordt je ook doodziek van. Icy daarentegen is wel snel, mja als deze nog sneller en beter kan worden…kom maar op ๐Ÿ˜€

  8. Ik gebruik altijd Rock your iPhone, alleen heeft wel vaak errors, maar dan gebruik ik gwoon Cydia

  9. ben zeer tevreden met RockApp ..!

  10. Cydia is echt hoog traag. het refressen duurt veel te lang naar mij zin. Rock Your Phone vind ik een stuk beter/sneller werken !! Snellere prog. zijn altijd welkom dus ben benieuwd

  11. Eindelijk, begon cydia al goed zat te worden.
    Langzaam, Rommelig, Eeuwige refesh en laden.

    Probz voor deze ontwikkelaar!

  12. Ik ga dit zeker uitproberen zodra het uit is. Cydia heeft een fijne interface maar laadtijden zijn zwaar irritant.
    Msschien tijd dat cydia het stokje overdraagd, nu hopen dat saurik meewerkt!

  13. jongens zijn we weer lekker ouderwets Hollands aan het zeuren, wanneer gaan jullie zelf iets bedenken ipv te lopen klagen……Saurik verdient alle lof, zonder hem zaten we nog met een Motorola te klooien of erger

  14. concurrentie levert altijd goede producten….
    misschien wordt saurik ook gemotiveerd om een verbeterde versie te gaan ontwerpen…

  15. Ik gebruik rock..heeeel snel makkelijker en toch wat meer tijd ingestoken..ook regelmatig rock updates voor verbetering en meer voordelen.. Wat ik wel problemen mee heb zijn repos toevoegen,die laat hij niet zien bij ‘new’

    ben benieuwd voor deze! ๐Ÿ˜‰

  16. liever heb ik dat Saurik weer de handjes uit de mouwen steekt. Al die ‘problemen’ waar jullie het hier over hebben, zijn volgens mij prima op te lossen. Nu alleen Saurik hier nog over informeren, misschien is hij er zelfs al mee bezig!

    Weer een zoveelste Cydia-alternatief, die beginnen me zo onderhand ook wel de keel uit te komen hoor…

  17. @sNicker:
    Toch altijd leuk om te zien dat verandering mensen emotioneel maakt… ๐Ÿ˜‰
    overigens was cydia in beginselen net zo’n baggerapp als Icy (hoewel Icy vaak redelijk werkt, dus de term baggerapp is onterecht), of iniedergeval net zo’n grote indringer in het jailbreak wereldje als al deze alternatieven zijn… Installer was HET als je 1.x had! Kon eigenlijk alles wat cydia nu kan en tot redelijk kort voor zelfs meer en vooral sneller…. Helaas is dat voorbij, maar ik zie deze ontwikkeling graag en positief tegemoet!

  18. Icy bewijst dat sneller vaak quick en dirty is.
    Trouwens: Rock geeft mij veel meer recentere updates dan Cydia, bij dezelfde sources.
    Dus daar klopt toch ook iets niet…

  19. OffT: hoe kan ik nu ik cydia al heb Rock erbij installeren?
    of moet ike hem dan opnieuw jailbreaken?

    OnT: een betere variant op cydia is natuurlijk altijd welkom

  20. Gewoon in Cydia zoeken naar Rock” en installeren… Allemaal compatible met elkaar. Apps kun je vervolgens zowel in cydia als in rock beheren…

    Eenmaal Rock geprobeert, nooit meer terug!

    Origineel geplaatst door Mirk
    OffT: hoe kan ik nu ik cydia al heb Rock erbij installeren?
    of moet ike hem dan opnieuw jailbreaken?OnT: een betere variant op cydia is natuurlijk altijd welkom

  21. Tsjonge tsjonge jonge, wat hebben we allemaal een haast. Tuurlijk is Cydia niet de snelste, maar het doet gewoon wat het moet doen. Wat mij betreft dus een prima prog.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.