Reacties voor: Pages, Numbers en Keynote vernieuwd: documenten beveiligen met Touch ID en meer

Pages, Numbers en Keynote zijn bijgewerkt met veel nieuwe functies. Je kunt nu bijvoorbeeld documenten beveiligen met Touch ID, maar er zijn ook app-specifieke verbeteringen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Numbers op iOS werkt minder efficiënt voor mijn dagelijks gebruik. Vroeger herkende iOS of er in de cel tekst of getallen moeten staan. Nu moet ik telkens zelf mijn toetsenbord wijzigen van tekst naar cijfers en vice versa. Voor mij, die Numbers zowat constant gebruikt op mijn iPhone is het een achteruitgang.

  2. @Erik: mee eens. Niet blij mee

    Probeer voor de gein eens een cell met een aandelenkoers te kopieren. Heb er niets aan.

  3. Kan er na al die jaren nog steeds niet aan wennen. Val steeds terug op excel voor iOS.

  4. Numbers in iOS is echt een ramp geworden met het toetsenbord is niet meer te werken.

  5. Apple moet echt stoppen met deze producten en de winst geven aan Microsoft. Office + O365 ligt kilometers voor en heeft het altijd gelegen op deze pakketten.

    De wereld werkt met Office. Geef het op.

  6. @Mike: Dat moeten ze helemaal niet! Gebruik Pages en Keynote bijna dagelijks. Pages is voor mij persoonlijk handiger in gebruik dan Word. Bovendien is de integratie met iCloud Drive goed. Moet wel toegeven dat Pages voor de grote update in 2013 beter was maar stilaan zijn alle features van vroeger terug zeker degenen die ik miste.

  7. iWork is een fantastisch pakket. Gebruik Numbers dagelijks en Pages en Keynote wordt regelmatig geraadpleegd. Veel handiger in sommige functies. Excel is soms wat krachtiger, maar qua sheets blijf ik bij Numbers.

  8. @Jeroen: Akkoord, helemaal mee eens… tot gisteren. Ik kan Numbers niet meer missen en werk(te) er enorm graag mee maar sinds de update zou ik wensen dat ik geld en (vooral) tijd had om naar Excell over te stappen want om mijn schema’s te maken heb ik niet alleen bloed gezweet maar ook nog eens enorm veel (leer)tijd in gestoken.
    Ik vraag me af of u Numbers wel dagelijks gebruikt op iOS want zoals het nu werkt hangt het ferm mijn kl… uit. Gelukkig doe ik ‘s avonds de meeste voorbereidingen op de Mac.

  9. @Mike: Ik gebruik iWorks dagelijks op mijn Mac. Het werkt stukken sneller en vloeiender dan Microsoft Office, en ik heb nog nooit een crash of vastloper gehad. PowerPoint daarentegen kan vastlopen, Word heeft irritante bugs en Excel zit er allesbehalve zo mooi ontworpen uit in tegenstelling tot Numbers. Maar dat is ook normaal. Microsoft kan gewoon geen stabiele programma’s maken. Vind het véél gebruiksvriendelijker. Ik vind volledig de weg in iWorks in tegenstelling tot Office waar ik telkens moet gaan zoeken in dat lint. Bovendien kan je grafisch mooiere dingen maken. Het zou super spijtig zijn als Apple stopt met deze software, want het is een plezier om ermee te werken. Met Office vloek ik zo hard.

    Trouwens, de eerste versie van Office is letterlijke code gestolen van Apple’s kantoorsoftware in der tijd. Waarom zou Office mijlenver vooruit zijn? Op gebied van stabiliteit alvast niet. Omdat het meer gebruikt word? Tja wat wil je als Microsoft je er dood mee gooit op Windows. En dan zou Apple ook beter stoppen met iPhone en Mac, want Android en Windows worden ook veel meer gebruikt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.