Reacties voor: PacketVideo belooft mobiele tv op de iPhone

PacketVideo heeft een mobiele video-appliciatie voor de iPhone ontwikkeld waarmee je televisiebeelden kunt bekijken. Maar ook hier is het aanleveren van de beelden afhankelijk van de tv-stations en de deals die PacketVideo met operators kan sluiten.
Lees het complete artikel → PacketVideo belooft mobiele tv op de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Dus ik kan hiermee live kijken ? sorry ik begrijp het ff niet meer want ik heb net nog die andere gedownload die france 24 live ofzo :P..

  2. nou aan dit hebben we dus nix aan, behalve de klanten van t-mobile mischien.

  3. Slingbox komt in het 1Q ook met een app met een live tv app. Helaas stond op de site dat dit niet voor Nederland geld, maar wel voor America helaas.. Maar het is toch een goede stap in de goede richting..
    http://www.youtube.com/watch?v=T4HKG7QAafE

  4. Ik gebruik nog steeds weekelijks Orb hiervoor. Bij 4-5 strepen signaal is het zelfs goed mogelijk om via 3G tv te kijken. En dan gewoon 35 zenders met een vertraging van 3-4 seconden op live tv. Echt helemaal top!

    Als je een tvkaart hebt moet ECHT eens naar Orb kijken.

    Via Jaadu een album downloaden op mijn computer en via Orb over 3G/Gprs direct uit mijn download map afspelen, heerlijk!

  5. Een jaar geleden was er toch al iets bekend dat Packetvideo een mobiele tv applicatie wou gaan ontwikkelen?

  6. Origineel geplaatst door Borg Queen X
    nou aan dit hebben we dus nix aan, behalve de klanten van t-mobile mischien.

    Nouja als vodafone klant heb je misschien een kleine hoop aangezien vodafone sowieso al tv aanbied (dus al over de rechten beschikt).

  7. Origineel geplaatst door Hugo
    Ik gebruik nog steeds weekelijks Orb hiervoor. Bij 4-5 strepen signaal is het zelfs goed mogelijk om via 3G tv te kijken. En dan gewoon 35 zenders met een vertraging van 3-4 seconden op live tv. Echt helemaal top!Als je een tvkaart hebt moet ECHT eens naar Orb kijken. Via Jaadu een album downloaden op mijn computer en via Orb over 3G/Gprs direct uit mijn download map afspelen, heerlijk!

    .

    Jaa, orb werkt bij mij ook uitstekend. Ook via 3G.
    Ik heb zelf geen tuner maar ik gebruik de live streams van ziggo (moet wel ziggo internet klant zijn). Kwestie van plakken in orb en kijken maar!

    Dus voor live televiesie hoef ik ook niet meer te zoeken 🙂

  8. Origineel geplaatst door Hugo
    Ik gebruik nog steeds weekelijks Orb hiervoor. Bij 4-5 strepen signaal is het zelfs goed mogelijk om via 3G tv te kijken. En dan gewoon 35 zenders met een vertraging van 3-4 seconden op live tv. Echt helemaal top!Als je een tvkaart hebt moet ECHT eens naar Orb kijken. Via Jaadu een album downloaden op mijn computer en via Orb over 3G/Gprs direct uit mijn download map afspelen, heerlijk!

    Hugo, ik ben ook al weken driftig bezig om Orb-tv aan de praat te krijgen in NL. Hoe is het jou uiteindelijk gelukt? Het principe van streamen van Orb naar iPhone gaat perfect, alleen het werkend krijgen van tv niet (ook niet op de pc). Ik krijg maar geen zenders getuned 🙁 Heb je toevallig wat tips voor me?

  9. @Rawish: ik heb vodafone, zou vodafone zijn eigen tv app kunne uitbrengen? Voor een lekker prijsje natuurlijk 😛 ze vragen er nu 10€ per maand voor. Denk ik iets te veel…

  10. @ben…..je moet een tv tuner hebben die werkt met windows media center. Ik heb er een hybrid (zowel analoog als digitaal), bij orb werken alleen de digitale kanalen. Nu heb ik even geen decoder over (1 kaduuk) maar zometeen lekker digitale tv kijken op mijn iphone!

  11. Ik heb (ook) geen tv kaart, heb dan ook geen flauw idee hoe, wat en waar (en hoeveel €) betreft die kaarten.. Iemand die mij wat meer zou kunne vertellen over orb icm adequate tv kaarten?

  12. Nee, lijkt me ook wel wat, maar wat Jelle zegt kun je het dus ook streamen als je ziggo klant bent?

  13. Op de site van ORB (http://www.orb.com/iphone_how) staat een voorbeeld van een tuner die werkt. Ik zou als ik jou was eentje bij Media Markt gaan halen. Daar kan je, indien het niet werkt met Orb, gewoon je geld terugkrijgen. Een normale TV-kaart kost rond de 50 euro.

    Ik heb zelf een PC van Medion waar al een TV-kaart inzat. Heb Orb (na HEEL wat uren) ingesteld, en nu kijk ik in de metro naar alle kanalen (ned123,rtl4578,sbs6,veronica,comedyc, enz.) met een lag van 5-6 sec. Geniaal gewoon.
    Je hebt al die apps (mobinews, packetvideo) niet nodig, want je hebt er al een die werkt: Orb.

  14. Ja, als ziggo internet klant kun je dus een aantal kanalen streamen. Mischien ook wel bij Kpn (heeft immers ook tv), maar dat weet ik niet zeker.
    Orb op pc is gratis, op de iPhone heb ik de full version gekocht voor alle mogelijkheden. Via tweakers heb ik de streams gevonden die ziggo uitzendt. Vervolgens log je in op je webbased orb, je gaat naar internet tv, plakt de mms stream in en viola… Live tv op je leukste speeltje! 🙂
    Laatste handeling doe je trouwens op de pc.

  15. Tnx voor de input. M’n tv kaart werkt inderdaad vlekkeloos met media centre, maar op de een of andere manier kan ik hem in orb niet instellen om kanalen te ontvangen. Bij de config zeg ik vrolijk dat hij kanalen moet zoeken, maar het preview venster daarin blijft ook net zo vrolijk blanco.

    In het algemeen is Orb echt een aanrader. Films, audio, etc. werkt gewoon top. Zelfs over 3g. Tv zou de kers op de taart zijn.

  16. Origineel geplaatst door galip91
    Op de site van ORB (http://www.orb.com/iphone_how) staat een voorbeeld van een tuner die werkt. Ik zou als ik jou was eentje bij Media Markt gaan halen. Daar kan je, indien het niet werkt met Orb, gewoon je geld terugkrijgen. Een normale TV-kaart kost rond de 50 euro.Ik heb zelf een PC van Medion waar al een TV-kaart inzat. Heb Orb (na HEEL wat uren) ingesteld, en nu kijk ik in de metro naar alle kanalen (ned123,rtl4578,sbs6,veronica,comedyc, enz.) met een lag van 5-6 sec. Geniaal gewoon.
    Je hebt al die apps (mobinews, packetvideo) niet nodig, want je hebt er al een die werkt: Orb.

    LOL ik heb er ook één! Ook na een uur kloten er achtergekomen dat de audio-out teruglussen naar in de enige oplossing was om geluid te krijgen zeker?!

    Bij xvid en mp3’s e.d. lukt het wel om audio te krijgen zonder dit doorlussen.

    Orb is top.

  17. Origineel geplaatst door Jelle
    Ja, als ziggo internet klant kun je dus een aantal kanalen streamen. Mischien ook wel bij Kpn (heeft immers ook tv), maar dat weet ik niet zeker.Orb op pc is gratis, op de iPhone heb ik de full version gekocht voor alle mogelijkheden. Via tweakers heb ik de streams gevonden die ziggo uitzendt. Vervolgens log je in op je webbased orb, je gaat naar internet tv, plakt de mms stream in en viola… Live tv op je leukste speeltje! Laatste handeling doe je trouwens op de pc.

    Jelle, waar vind jj die mms streams dan? Ik heb tot vannacht 3 uur loen zoeken maar kan ze niet vinden.
    Zou je ff een linkje kunnen plaatsen? Bvd

  18. Mischien nog beter:

    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-12” – Nederland 1
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-13” – Nederland 2
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-14” – Nederland 3

    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-02” – SBS 6
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-04” – Veronica / Jetix
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-07” – RTL 8
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-01” – Net 5

    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-09” – BRT1
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-10” – BRT2

    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-15” – Nickelodion

    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-06” – Discovery
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-05” – Animal Planet
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-16” – Travel Channel

    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-03” – TMF
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-08” – MTV
    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-11” – TV Oranje

    “mms://83.80.17.52/casema wmstream-17” – Etalagekanaal

  19. Ik snap het allemaal ff niet meer.. Het lukt mij maar niet met die Orb..
    Als ik het goed begrepen heb.. kan ik dus live tv kijken ( na al die instelling – orb – ) op mijn Iphone?

  20. Oud niews, alles staat al op het forum 😀

  21. Ik heb alles voorelkaar.. Op Orb ( PC ) zie ik nu de tv kanalen bij favoriete kanalen staan, op mijn Iphone ook, maar als ik op mijn Iphone probeer Live naar een kanaal te kijken doet ie niks, krijg ik een error; Connection to the stream timed out. Try decreasing the desired quality..
    En ik heb echt (bijna) alles geprobeerd, zelfs bij settings het balkje helemaal links (EDGE) gezet, helemaal rechts (WIFI) en central (3G) gezet.. Maar niets doet het.. inlog gegevens kloppen ook,

    Please someone.. kom ergens mee dat mij kan helpen a.u.b 🙁

  22. Ik zit nog steeds te zoeken waarom ik op mijn Orb geen tv kan bekijken. Alles werkt, behalve dat mijn Orb pc geen zenders kan vinden :S. Iemand die dit probleem uiteindelijk overwonnen heeft en een goeie tip heeft voor me? Hij ziet nu alleen ruis bij mij (in media centre doet ie het wel) als ik verbind met de iPhone naar de Orb (dus streamen zelf werkt wel).

    Ik heb een Hauppage pvr150mce mocht dat uitmaken. Ben zelfs bereid een andere kaart te kopen als dat betekent dat het aan de praat te krijgen is 🙂 Zou het kunnen dat het komt doordat Media Centre de controle over de tv-kaart niet vrij geeft of zo?

  23. Origineel geplaatst door yoenoesz
    Ik heb alles voorelkaar.. Op Orb ( PC ) zie ik nu de tv kanalen bij favoriete kanalen staan, op mijn Iphone ook, maar als ik op mijn Iphone probeer Live naar een kanaal te kijken doet ie niks, krijg ik een error; Connection to the stream timed out. Try decreasing the desired quality..
    En ik heb echt (bijna) alles geprobeerd, zelfs bij settings het balkje helemaal links (EDGE) gezet, helemaal rechts (WIFI) en central (3G) gezet.. Maar niets doet het.. inlog gegevens kloppen ook, Please someone.. kom ergens mee dat mij kan helpen a.u.b

    Wild guess: Misschien iets met een firewall/NAT setting?

  24. Origineel geplaatst door Ben
    Origineel geplaatst door yoenoeszIk heb alles voorelkaar.. Op Orb ( PC ) zie ik nu de tv kanalen bij favoriete kanalen staan, op mijn Iphone ook, maar als ik op mijn Iphone probeer Live naar een kanaal te kijken doet ie niks, krijg ik een error; Connection to the stream timed out. Try decreasing the desired quality..
    En ik heb echt (bijna) alles geprobeerd, zelfs bij settings het balkje helemaal links (EDGE) gezet, helemaal rechts (WIFI) en central (3G) gezet.. Maar niets doet het.. inlog gegevens kloppen ook, Please someone.. kom ergens mee dat mij kan helpen a.u.b Wild guess: Misschien iets met een firewall/NAT setting?

    Nope.. Firewall settings had ik al nagechecked.. Maar werkt nog steeds niet 🙁

  25. + Ik kan wel muziek enzo luisteren en via me webcam kijken, maar nog geen live tv. (Dit bericht hoort bij het bovenstaande).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.