Reacties voor: p0sixninja vindt exploits voor nieuwe jailbreak (jailbreak)

Hacker p0sixninja (Joshua Hill) beweert exploits te hebben gevonden op een nieuwe jailbreak uit te voeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. We wachten maar , als hij zo stoer doet moet hij m maar snel uitbrengen

  2. als hij het net zo een gemakkelijke jailbreak van kan maken als evaders mag hij een grote bek hebben 🙂

  3. Zelfs al is het waar … Niet uitbrengen nu is mijn idee. Nog een maandje of wat en dan komt de opvolger van de iPhone 5 en de iPad mini er aan, zeer waarschijnlijk met iOS 7. Zou zonde zijn de exploits nu te verbranden. Beter ff wachten op iOS 7

  4. Origineel geplaatst door Mac gek
    Zelfs al is het waar … Niet uitbrengen nu is mijn idee. Nog een maandje of wat en dan komt de opvolger van de iPhone 5 en de iPad mini er aan, zeer waarschijnlijk met iOS 7. Zou zonde zijn de exploits nu te verbranden. Beter ff wachten op iOS 7

    en het dan ook uitbrengen voor de devices die waarschijnlijk GEEN iOS 7 krijgen (iPhone 3GS en iPod touch 4g)

  5. Jailbreak uitbrengen voor 6.1.3 is onzin. Jailbreakers kunnen prima op 6.1.2 blijven hangen. Deze zullen ze wel bewaren voor een volgende major versie of andere flinke upgrade.

  6. Mooi.. Op naar de iOS7. Nu maar hopen dat het een flinke verbetering wordt.

  7. Origineel geplaatst door Bugboy
    Jailbreak uitbrengen voor 6.1.3 is onzin. Jailbreakers kunnen prima op 6.1.2 blijven hangen. Deze zullen ze wel bewaren voor een volgende major versie of andere flinke upgrade.

    Het is ook niet bedoeld voor mensen met 6.1.2, maar voor mensen die een iPhone gekocht hebben die vanuit fabriek al 6.1.3 hebben. Of wanneer iemand zn iPhone heeft moeten restoren, dan wordt het ook geüpdate naar 6.1.3.

    Ik zou zeggen lekker uitbrengen die hap. Het gaat nog wel een half jaartje duren tot iOS7 uit komt. En daar worden er sowieso wel exploits gedicht, ook zonder hulp van evasi0n. Apple wacht echt niet elke keer tot er een jailbreak is, en dan pas kijken wat ze kunnen fixen.

  8. @ASN: ‘Of wanneer iemand zn iPhone heeft moeten restoren, dan wordt het ook geüpdate naar 6.1.3.’

    Tiny umbrella?… Mensen die een Jailbreak hebben en om wat voor reden dan ook moet updaten naar 6.1.3. en geen gebruik maken van Tiny umbrella verdienen dan ook geen jailbreak meer naar mijn idee. Je weet dat zoiets kan gebeuren..

    Ik zeg lekker bewaren en wachten tot ios 7 komt. Om het nu al vrij te geven maakt het straks alleen maar erger om een nieuwe Jailbreak te vinden wanneer ios 7 komt.

  9. Hoop dat ie ook de Apple tv3 kan jailbreaken?
    Net per ongeluk geupdate had geen AirPlay meer,wat bleek bij de update van iTunes moest je de AirPlay weer aanzetten

  10. @Sermed: Sowieso haha, als je gaat herstellen gewoon herstellen met 6.1.2

  11. @Sermed: Apple devices met een a5 en hoger processor kunnen nog niet met TU worden teruggezet…. Dus vooraleer je iemand verwijt iets niet te doen, jezelf eerst beter inlezen 🙂

  12. Als je dan toch een grote mond hebt, zoek dan gelijk effe een exploit voor de apple tv3…

  13. De comments hierboven make mij zo kwaad ondankbare mense. Hij en de andere make dit voor ons ze hoeven nieteens het temaken ze krijge er niet voor betaald en tog werke ze hard ervoor zodat wij onze iphone kunne jailbreaken zie alleen maar mensen klagen niet alleen hier maar overal we mogen blij zijn dat hij een jailbreak mogelijk maakt

  14. Dit artikel is zonet verschenen:

    Well guys, I hate to tell you, but that answer is emphatically no. When I spoke to p0sixninja last night, this is what he had to say on the matter.

    “I will at least wait for 7.0, if not even 7.1”

    To that he added this:

    “I’ve … been working on it [a while]. Some of them [vulnerabilities] were ideas I had years ago, but everyone said I was crazy, and I’ve just started looking into them more and realizing I was right…”

    Volledige artikel

  15. Snap niet dat geen 1 van die gasten naar de Apple TV 3 kijkt, of er nog mogelijkheden zijn om te jailbreak. Er zijn genoeg mensen [ondertussen alweer duizenden nieuwe] die een ATV3 hebben die ze graag zouden willen jailbreak…

  16. Er moet juist wel een iOS 6.1.3 jailbreak komen! Ik heb mijn iPod geupgrade en Apple heeft er voor gezorgt dat je hem niet meer kan downgraden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.