Reacties voor: p0sixninja: iPad 2 jailbreak is een kwestie van weken (jailbreak)

De hacker p0sixninja van het Chronic Dev Team heeft laten weten dat de jailbreak van de iPad 2 nog een kwestie van weken is. Het is niet duidelijk of p0sixninja doelde op een jailbreak door het Chronic Dev Team of door het iPhone Dev Team.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Hmmm, dat wordt wachten

  2. Ja dat duurt nog ff dus, mis er nu wel veel op hoor. Maar het is ook iets dat veel tijd kost en ik al zeker niet kan LOL

  3. Lol dit klopt niet. Het kan ook nog maanden duren.
    Lees maar eens musclenerds twitter account.

  4. Maar waarom is die eerste exploit nooit verder uitgewerkt dan alsnog voor diegene die hun ipad niet hebben geupdated?

  5. Pft, aan de reacties te lezen op twitter van MN en dergelijke ziet het er niet zo goed uit.. Ze krijgen precies een serieuze afkeer van alle aandacht (en gezaag) rond hun hoofd.

  6. @Frank: Inderdaad. Die mensen die een Jailbreak willen voor hun iPad2 zullen (neem ik aan) nog geen update gedraaid hebben. Ik in ieder geval niet.

  7. @frank @carlo Dis is nooit verder uitgewerkt omdat die gebruikt maakte van een stuk code van Apple. Als ze die Jailbreak zouden releasen dan waren ze voer voor de advocaten van Apple omdat ze die code niet mogen gebruiken/misbruiken. Waarom ze die jailbreak niet opnieuw hebben geschreven met eigen code is mij niet duidelijk. Wellicht gewoonweg niet mogelijk.

  8. @Carlo @Frank..
    Ik neem aan dat ze geen JB zullen uitbrengen voor een FW van maanden oud.
    Hoogstwaarschijnlijk zal de JB volgen voor alle iOS devices op de laatste FW. Ik heb daarom ook een update gedraaid, omdat er toch best wat kinderziektes in de eerste FW zat (zeker icm de AppleTv).

  9. @Borgqueenx & @Vincent: dat stond al in het artikel (zie de laatste regel).

  10. Ach nu is het wachtn op de jailbreak van de ipad2 maar ik denk dat ze wachten tot de nieuwe iPhone of de nieuwe 5.0 release uitkomt. Dan weer een grote bootrom exploit en we kunnen weer een tijdje voorruit. Immers in de jailbreakscene wordt tegenwoordig ook een hoop geld omgezet. De druk is dus ook vandaar uit hoog. Dus komt er heus wel. Zoals ik al zei denk dat ze er nog even mee wachten.

  11. Wilt er iemnd een witte ipad 2 kopen?? xD

  12. @Ryoma: @Ryoma: ja ik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.