Reacties voor: Oxxio gaat Apple’s HomeKit ondersteunen

Oxxio gaat Apple's HomeKit inbouwen in hun iPhone-app. Met de Oxxio-app kun je vaatwasser, koffiemachine, lampen en meer straks bedienen.
Lees het complete artikel → Oxxio gaat Apple’s HomeKit ondersteunen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. En hoe zit het met de Toon van Eneco?

  2. Jammer dat het niet 1 homekit app word, nu krijg je voor elk apparaat een aparte app en zie je straks door de Apps je app niet meer.

  3. Weer een voorbeeld hoe Nederland voorloopt op België. Slimme thermostaten, domotica, … In België wordt niet eens het opentherm protocol ondersteund, laat staan dat nieuwe leveranciers komen met dergelijke oplossingen.

  4. Ik snap Home kit niet zo. Als er een app zou komen snap ik het, maar wat is Home kit eigenlijk? Zou je straks met de oxxio app alles kunnen besturen en Home kit is de ‘taal’ waarmee ze communiceren? Is homekitt de motor van dit alles?

  5. Origineel geplaatst door Sander
    Ik snap Home kit niet zo. Als er een app zou komen snap ik het, maar wat is Home kit eigenlijk? Zou je straks met de oxxio app alles kunnen besturen en Home kit is de ‘taal’ waarmee ze communiceren? Is homekitt de motor van dit alles?

    Homekit is het onderliggende systeem voor de programmeurs (een verzameling van gereedschappen, zeg maar).

    Een app kan hier gebruik van maken.

    Hopelijk heldert dit het wat op.

  6. Wat ik me afvraag, waarom zou een energieleverancier mij erop attenderen dat ik teveel verbruik? Dat is toch hun hele verdienmodel??!

  7. En gek is dat veel mensen om mij heen oxxio niet vertrouwen en daar nooit aan willen beginnen. Jammer dat juist hun er mee experimenteren.

    Denk dat TOON daar niet in mee gaat. Dat is tenslotte op zich zelf al een soort iPad aan je muur 😉

  8. Oxxio is van Eneco, dus wie weet gaat Toon op termijn ook wel HomeKit ondersteunen.

  9. @Wouter:
    ah, een soort van API dus…
    Thanks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.