Reacties voor: Overname iCentre door BAS Group nu definitief (update)

De failliete winkelketen iCentre komt in handen van de BAS Group. Van de 34 winkels gaan 25 op donderdag alweer open, 9 winkels zullen definitief sluiten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Volgens Dixons in een email worden de producten die besteld en betaald waren gewoon geleverd, dit na aanleiding van een door mij bestelde Mac Mini. Evenals garanties en reparaties en nu blijkt dat het nog een openstaande issue is? Vreemd.

  2. Het zaakje stinkt. Concurrenten van iCentre zijn eind vorig jaar overgenomen, directie krijgt €5 miljoen dividend die afkomstig is van een ‘anonieme geldgever’. Winkels worden verbouwd en de tent gaat failliet. Meteen staat de BAS Group klaar om de hele tent over te nemen.

    In mijn ogen een hele stinkende deal. Ik zeg een gepland faillissement.

  3. Onder welke naam start iCenter door?

  4. Origineel geplaatst door AdriaanB
    Het zaakje stinkt. Concurrenten van iCentre zijn eind vorig jaar overgenomen, directie krijgt €5 miljoen dividend die afkomstig is van een ‘anonieme geldgever’. Winkels worden verbouwd en de tent gaat failliet. Meteen staat de BAS Group klaar om de hele tent over te nemen.In mijn ogen een hele stinkende deal. Ik zeg een gepland faillissement.

    Hetzelfde met Dynabyte destijds, maargoed je kan wel eens gelijk hebben.

  5. Ze “willen” mij (klant die bestelling reeds betaald heeft) tevreden stellen. Nou, dat is toch maar op één manier mogelijk. Die iMac leveren…

    Ben er nog niet gerust op. Zou toch wel wat zijn als iCentre straks door gaat, maar je als je de afgelopen drie weken besteld hebt gewoon pech hebt.

  6. Leuke foto. Staat de plastic tas van Paradigit Computers op een van de grootste concurrenten van de BAS groep.

  7. Ik vind deze marktwerking niet zo vreemd.

    Veel weten wij niet al weet ik een ding zeker in deze branch of je nou dynabite bent of icenter het is gewoon een harde wereld ga jij 0,05 cent lager zitten dan je buurman dan gaat de buurman daar weer 0,05 cent lager op zitten en zo blijft die bal maar rollen. Niet erg voor de consument maar de gevechten in deze markt zullen op langer termijn alleen maar “grote” spelers in de hand werken waarna het op langer termijn wel nadelig gaat worden.

    Heb voldoende ervaring in deze sector hoop dat ze deze overname blokkeren en een ander zoals paradigit of de Saturn groep maar eens een tegen bod uit brengen om zoals hier boven genoemde praktijken tegen te gaan!

  8. Origineel geplaatst door Mark
    Leuke foto. Staat de plastic tas van Paradigit Computers op een van de grootste concurrenten van de BAS groep.

    Dan zie jij meer dan ik…

  9. Het zaakje stinkt behoorlijk!

  10. Dit soort dingen stinkt altijd. Enne wie komt er nou nog bij Dixons.

  11. @Romeo: Dat geld is natuurlijk bij de curator en niet bij bas. Hoop het voor je, zou wel service zijn…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.