Reacties voor: Overboard: concurrentie voor Orbit op het Springboard (jailbreak)

Na Orbit is nu OverBoard beschikbaar; een applicatie die vergelijkbare Exposé-functionaliteit op de iPhone biedt met een aantal verbeteringen ten opzichte van de eerste versie van Orbit.
Paul Pols -

Reacties: 17 reacties

  1. Vanochtend geinstalleerd en werkt erg fijn! Stukken sneller en intuitiever (schrijf je dat zo?) dan orbit.

    Ook de “pinch” functie werkt er goed!

    Aanrader!

  2. het vewart de pagina’s ook niet, wat ik vaak met orbit heb, en is ook voor mij inderdaad sneller dan orbit

  3. Home button support zit nu ook in orbit.

  4. Origineel geplaatst door NickH
    Vanochtend geinstalleerd en werkt erg fijn! Stukken sneller en intuitiever (schrijf je dat zo?) dan orbit.Ook de “pinch” functie werkt er goed!Aanrader!

    Hoe bedoel U? De pinch functie werkt goed?? Niks pinch.

  5. @Luc P:
    Als je in je homescreen “pinched” (als in: uitzoomen in safari of google maps) wordt overboard ook geactiveerd.

  6. Hoeveel kost orbit dan??

  7. Mooi programmaatje. Ik snap niet dat zoiets niet in de app store verkrijgbaar is

  8. Super dit, pinchen is ideaal. Je zoomt tenslotte uit! Bovendien niet meer gebonden aan 11 pagina’s.

  9. Werkt super. Ben erg tevreden. Pinchen werkt ook prima. $2 zeker waard. 🙂

  10. zeker een aanrader .. ben van Orbit overgestapt naar dit eneuh..heel tevreden ! 😉 (orbit begon gebruik te maken van de home button en je kon dat niet veranderen :s )

  11. Ik hoop dat de jongens van teehanlax snel met ‘Elements’ komen nu Saurik zijn Cydget en Cycript code heeft geoptimaliseerd. Ik denk persoonlijk dat dat er nog strakker uit gaat zien dan dit.

  12. Origineel geplaatst door harry
    Mooi programmaatje. Ik snap niet dat zoiets niet in de app store verkrijgbaar is

    waarom blijven mensen niet begrijpen dat dit niet in de AppStore wordt toegelaten?

  13. Orbit is klote omdat mn muic controls tweak niet meer werkt dus overboard komt beter in de buurt omdat je dan maar 1 keer home hoeft te drukken vanaf springboard. Maar orbit is mooier. Toch begrijp ik niet waarom ze niet helemaal de 1x klik home button kunnen vervangen. Dus dat het vanuit elke app werkt met 1x home button klik. Want het is praktisch hetzelfde alleen kies je nu meteen welke pagina je heen wilt, lijkt mij ideaal.

  14. Heb een tijd orbit gebruikt omdat er geen ander alternatief was ik was er algemeen tevreden over. Maar nu even overboard gekocht en perfecte alternatief met veel leukere opties.

    Ben nu al verliefd op de makers ;3 haha ;p

  15. @Griffin
    Je kan OverBoard ‘themen’ tot het er net zo uit ziet als Oribit. Ik had in een andere forum nog een pakket met instructies gemaakt. Hier kan je ‘t downloaden: http://dl.dropbox.com/u/2216670/OverBoard%20%27Orbit%20Theme%27.zip

    Edit: @Leroy
    Ja he, ik zie hier altijd wel een comment met ‘Waarom word dit niet toegestaan in de AppStore’. Mensen moeten gaan begrijpen dat eigenlijk alleen maar Apps (de ronde plaatjes op je SpringBoard) worden toegestaan in de AppStore. Zo goed als alles dat dieper gaat mag niet.

  16. Beetje jammer alleen dat nu ik 5 icon dock heb geinstalleerd Orbit waardeloos is geworden. Laat maar 4 icons zien………..

  17. begrijp ik het goed dat je voor bv orbit of overboard jailbreaken moet? het het zonder jailbreak of cynth niet te gebruiken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.