Reacties voor: Oudere tv-programma’s van Uitzending Gemist op de iPhone bekijken

Uitzending Gemist kun je ook op de iPhone bekijken. De beta-website heeft een archief dat veel verder teruggaat dan de iPhone-app. Het werkt via de beta-website van Uitzending Gemist van de publieke omroep.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Bedankt!
    ik hoop dat deze video’s wel in 1x afspelen of hem op lagere bitrate te zetten!

  2. Ik deed dit altijd door atomic browser, mooi dat het nu ook via safari kan.

  3. ik zie de Airplay knop alleen niet…..

  4. Hmm, vroegâh kon dat niet. Fijn dat dat nu wel kan!

  5. @Jos: hier net zo halve uitzendingen of ligt dat aan mijn iPhone

  6. Op de iPad ziet het er in ieder geval niet beta uit. Mooie, strakke interface die perfect werkt. Lees het nu pas, top tip, ook voor de ipadders dus.

  7. Via de iPhone werkt AirPlay alleen maar voor het geluid. Een iPad mag wel video streamen naar je Apple tv. Maar via de skyfire browser werkt het wel als je ‘m laat denken dat het een iPad is! 🙂

  8. Hmmm. Adam en E.V.A. speelt niet af, hoor. Ik zie een QuickTime ‘play’ button met een streep er door. Direct vanaf de site aangeklikt. Andere afleveringen doen het ook niet. Afspeel instellingen staan op QuickTime ingesteld….?

  9. Origineel geplaatst door Peter
    Hmmm. Adam en E.V.A. speelt niet af, hoor. Ik zie een QuickTime ‘play’ button met een streep er door. Direct vanaf de site aangeklikt. Andere afleveringen doen het ook niet. Afspeel instellingen staan op QuickTime ingesteld….?

    Raar, bij mij werkt het wel. Net nog bij Adam en Eva geprobeerd..

  10. de uitzending gemist app mag toch echt wel een keer ge-update worden denk ik, er zijn nogal wat mankementen, en niet alleen bij mij. je moet m altijd minstens 2x opstarten, draait nooit in 1x een programma, crasht ongelooflijk vaak.
    dat kan beter!

  11. De app van uitzending gemist krijg Binnekort een update met AirPlay ondersteuning!

  12. Net 5 keer geprobeerd:
    Niet beschikbaar
    Deze aflevering is helaas niet beschikbaar via de HTML5 player.
    Werkt dus niet echt…

  13. Werkt! Bedankt voor de tip. Één nadeel: de beta-site heeft alleen uitzendingen van dit seizoen. Wie is de Mol uit 2006 kan bijv niet

  14. Echt super, zelfs over 3G een prima kwaliteit van de filmpjes. Kan de app weg.

  15. Heel vaak staken de uitzendingen ergens halverwege. Dit had ik al op de 3g. Nu op iPhone4 en deze betalink via andere snelle provider nog steeds hetzelfde euvel. Wilde graag Boeken met Eco afkijken/opnieuw bekijken; lukt niet.

  16. Krijg steeds die melding van dat de html5player de film niet kan afspelen.
    Wat doe ik verkeerd, of staat er iets verkeerd ingesteld?
    Wie weet waarom dit bij anderen wél werkt?

  17. @Per: same problem. Ook al zit ik op supersnel wifi, blijf hele tijd bij de helft haken.

  18. Vanaf eind september is dit volgens mij al bekend en kijk ik het op m’n iPad en iPhone (3G) probleemloos programma’s. AirPlay doet het ook gewoon. Alleen zijn, en dit kan idd irritant zijn, niet allle programma’s beschikbaar. Dit zal ongetwijfeld te maken te hebben met de beta versie en de overstap van flash naar html5.

  19. Enige minpunt is het lang laden tussendoor.

  20. Is het met de beta-versie ook mogelijk om je iPhone d.m.v. een videokabel met de tv te verbinden en op die manier uitzending gemist full screen te bekijken ?

  21. Ik gebruik de beta al maanden en maanden.
    Veel fijner dan de app.
    Ik zie überhaupt geen heil in apps die sterk afhankelijk zijn van Internet-gebruik.
    Dat gaat in een browser net zo goed, zo niet beter.

  22. @Eric: Met een AV out kabel. 20 pools plug in je iPhone en tulp in je TV. Alleen de originele Apple kabel werkt. Als je een jailbreak hebt dan kun je een goedkoop kabeltje gebruiken met een app uit Cydia. Ik doe het laatste en zo kan alles op mijn iPhone op TV bekijken.

  23. Gonnie, Waar is het artikel over TROS GEMIST gebleven?

  24. Zo doe ik het altijd al op m’n Android-telefoon en de iPad dus ik ging er vanuit dat het inderdaad ook prima zou werken op een iPhone. 🙂

  25. De HTML5 fout krijg je te zien als je op het 3G netwerk zit. Als je op de wifi verbinding zit dan doen de filmpjes het wel.

    Ik wist niet dat een website dat uit de iPhone kan ophalen of uitlezen.

  26. Ook met iPhone 3G keek ik dan via WiFi verbinding. Zo ook op de iPhone 4, dus via WiFi. Het is allemaal prachtig dat dit kan. Maar het blijft vervelend als je een uitzending zit te bekiken en het stopt en wil absoluut niet verder gaan. Dus na het stoppen wacht ik dan even en klik weer op de Pijl om verder te gaan. Doet ie niet. Kan ook niet verder scrubben in de tijd.

  27. @Rene:
    Ik krijg vanuit de app Uitz Gemist al lange tijd allen geluid via Apple AV out cable naar m’n tv, geen beeld. Klopt dit? Krijg ik via deze site ook beeld op m’n tv te zien? (iPhone4, orig. Apple kabel)

  28. @Kloenk: Dat is wel de bedoeling natuurlijk. Wel hoor ik vaker dat mensen dit soort problemen hebben. Helaas geen oplossing voor je omdat ik een JB heb en er dan wat meer flexibele tools zijn om dit soort problemen op te lossen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.