Reacties voor: Oude iPhone 3GS verkoopt beter dan nieuwste Android-toestellen

De iPhone 3GS blijkt beter te verkopen dan nieuwe Android-toestellen zoals de Motorola Atrix 4G en de HTC Inspire 4G. Ook de iPad 1 blijkt beter te verkopen dan nieuwere tablets van andere fabrikanten.

Reacties: 39 reacties

  1. Is er ondanks dat de iPad 2 bij Verizon kwam ook nog een Verizon iPad 1 gemaakt? Strange!

  2. Ja tuurlijk is de verkoopt van IPhone beter als Android.

    Waarom ? omdat IPhone een apel heeft en Android niet ๐Ÿ™‚

  3. Verbaasd me nix

  4. ja duh iphone 3gs is toch langer uit dan nieuwste android!

  5. Worden jullie daar gelukkig van?…. raar? Ik wordt pas blij als ik zelf tevreden ben van mijn toestel. Ik kijk niet naar de rest?

  6. (Red.) Verwijderd: persoonlijke aanval.

  7. “Het is een ongelijke strijd: Apple moet het doen met twee toestellen (de iPhone 3GS en 4), terwijl Android op tientallen toestellen te vinden is”

    hm-mm?

    Dus de iPhone 3GS verkoopt beter dan een deel van de tientallen Android toestellen? Mm-mm? Verdomd interessant?

  8. (Red.) Verwijderd: persoonlijke aanval.

  9. Een kennis van mij kreeg een Samsung Galaxy gratis bij zijn nieuwe abo. De eerste dag was hij blij, de tweede dag kreeg hij door dat de accu na een halve dag al leeg was, de derde dag baalde hij dat hij geen 3GS had genomen.

  10. Afgelopen weekend vrijgezellenfeestje en heb me zitten verbazen over het grote aantal Android toestellen in de groep. Van de 12 man, waren er 8 met een Android toestel en maar 1 iPhone (3Gs). Gare Nokia’s tellen we maar niet mee ๐Ÿ˜‰ Dit artikel verbaasd me dan ook.

  11. ” Analist Michael Walkley van Canaccord heeft nu informatie achterhaald waar de iPhone-gebruikers weer een blij gevoel van krijgen. “

    ******* wat een kinderachtige “journalistiek”. Ik wordt er niet blij van en mijn aanname dat velen hier dat ook niet zullen zijn. Wordt wat volwassener in het schrijven van artikelen iPhoneclub.

  12. Tuurlijk, is ook logisch! Heel veel mensen willen nog steeds een iPhone 3GS kopen omdat het nog steeds een van de beste toestellen is en ook omdat de meeste gebruikers iOS als zeer fijn ervaren. Of sommige mensen vinden de iPhone 4 te duur en gaan dan voor een 3GS, wat ik ook vaak hoor is dat mensen een 3GS kopen omdat zie die gewoon mooier vinden dan de 4.

  13. Hmm, mensen die kritiek hebben op de artikelen van iphoneclub en die ik wordt met dt schrijven kan ik niet serieus nemen. Ik vind het een leuk feitje dat de 3GS nog zo gewild is!

  14. Wat een slecht geschreven artikel! Is nu bewezen dat er meer 3GS toestellen worden verkocht dan alle Androidtoestellen bij elkaar? Zonder de cijfers te kennen durf ik zo wel te zeggen dat dit niet waar kan zijn. Of is er een vergelijking gemaakt met 1 of meerdere top Androidtelefoons? Of hebben ze alle verkochtte 3GS toestellen van de afgelopen 3 jaar bij elkaar geteld?

  15. Origineel geplaatst door Nanneman
    Hmm, mensen die kritiek hebben op de artikelen van iphoneclub en die ik wordt met dt schrijven kan ik niet serieus nemen. Ik vind het een leuk feitje dat de 3GS nog zo gewild is!

    Ah ja oeps, mijn excuses! Hoe zeggen ze dat? Missen is……?

  16. Ligt t aan mij of is android met een 3GS vergelijken netals iOS met een galaxy? Snap t niet zo.
    En opmerking over de ‘gare’ nokias : deze gaan wel een week standby (5109c ofzo). Of komt dat omdat ik er niks op heb om mee te spelen? ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

  17. Wat hier waarschijnlijk gewoon bedoeld wordt is dat de 3gs meer verkocht wordt dan de beste android toestellen individueel, niet bij elkaar.

    Door de competitie om de cijfers tissen iOS en android en het feit dat een groot deel van de apple gebruikers toch aardig een zogenaamde fanboy is (mijzelf incluis), zijn dit toch wel leuke cijfers en zelfs een beetje een overwinning. Het is zoiets als een feijenoord fan die hoort dat ajax wordt ingemaakt door FC twente, zegmaar ๐Ÿ˜‰

  18. Idd mensen die klagen over dit artikel, horen hier niet thuis. Het zijn gewoon feiten die voor sommigen leuk zijn.

  19. Origineel geplaatst door fatih
    Idd mensen die klagen over dit artikel, horen hier niet thuis. Het zijn gewoon feiten die voor sommigen leuk zijn.

    Dit. Als dit soort artikelen je niet interesseren, waarom lees je ze dan? Natuurlijk snap ik dat een groot deel van de bezoekers van deze site gewoon actieve iPhone gebruikers zijn die graag wat extra tips of gratis apps willen oppikken zijn, en dat er dan dit soort berichten tussendoor komen. Maar doe dan gewoon wat de meesten doen en sla het artikel over, zodat de reacties niet vervuild worden met trolls.

    OT: Eigenlijk heb ik zo nog nooit tegen de 3GS aangekeken. Iedereen heeft het altijd over een goedkoper toestel wat Apple uit zou moeten brengen terwijl de 3GS veroudert zou zijn, maar het enige wat je doet met het uitbrengen van budget toestellen is verouderde hardware in een apparaat stoppen. Waarom zou je dan persรฉ 2 telefoons per jaar moeten uitbrengen (bijvoorbeeld), als je ook gewoon die van het jaar ervoor kunt gebruiken?

    Als ontwikkelaar heb ik eigenlijk altijd tegen de 3GS (en oudere toestellen al helemaal) aangekeken als een ‘pain in the ass’, omdat je app niet alleen soepel moet draaien op je eigen toestel, maar ook op die van anderen met verouderde toestellen. Ik hoop dan ook dat Apple niet met een budget toestel gaat komen die nog goedkoper en dus waarschijnlijk slechter is.

  20. Ze zullen er achterkomen dat na een firmware update je niet meer kan bellen. Zoals bij mij het geval is. Wanneer je niet meer kan bellen, athans langer dan 4 min is een verrassing. In iedergeval voorlopig veel belplezier. Maar pas op!! Voor een IOS update!

  21. Geen idee waarom me dit blij moet maken als 3GS eigenaar?

    @ Erik – als een ouder toestel een pain-in-the-ass is, dan ‘moet’ je als ontwerper bottom-up werken. Dus niet alleen 4.x als iOS maar ook type aangeven?

    Desktop Applicaties hebben dit ook, waarom niet voor een smartphone? #denkevenoutofthebox ?

  22. Koop wat bij je past, daar kom je het verst mee. Neemt niet weg dat de markt bij Android gefragmenteerd is en bij Apple vrij overzichtelijk. 2 toestellen tegen honderden waar je vrijwel door het bos de bomen niet meer ziet. Het grootste nadeel bij Android is het ongelijk updaten van de toestellen. Waar sommigen al met de nieuwste versie rondlopen, is er bij sommige toestellen nog lang geen firmware update beschikbaar.

    Het nadeel bij updaten bij Apple is dan weer dat je volledige firmware moet downloaden. Persoonlijk ben ik blij met mijn iPhone, maar ik zou het ook niet erg vinden om een Android te hebben, mijn voorkeur gaat daar alleen niet naar uit.

    Mensen snappen niet wat concurrentie betekend. Concurrentie betekent niet alleen met stenen naar elkaar gooien, maar ook een duw in de rug om achter innovatie te gaan. Je staat niet stil als je concurrent net zo hard meegaat. Dat betekent voor consumenten meer updates, meer nieuwtjes en meer features. Gooi elkaar eens een keer niet dood met wie beter is, maar accepteer dat beide bedrijven elkaar pushen om innovatief te zijn…

  23. @Zephyer: Het is niet zozeer een pain in the ass in de zin van ‘ik wil ze niet supporten’, maar meer dat wanneer ik iets nieuws geschreven heb en het draai op mijn eigen toestel ik nog niet zeker weet of hij op de oudere toestellen ook draait ๐Ÿ˜‰

    @JzAero: Dat is inderdaad het hele doel van concurrentie, waarom overheden dit vaak ook willen promoten. Die hele strijd is nu juist het leukste deel van electronicabedrijven, toch? ๐Ÿ˜‰ Op die manier heb je steeds weer een ander bedrijf wat kwalitatief het best is.

  24. Verdeel en heers zelfs hier werkt het ;))

  25. Je kan natuurlijk zeggen dat dit een goed artikel is want dat is je recht maar ik heb uit mijn ‘cijfers’ ‘dezelfde cijfers die je niet ziet netzoals in het artikel’ geconcludeerd dat dit een SLECHT artikel is.

  26. (Red.) Verwijderd: abominabel taalgebruik.

  27. Als iPhone 3GS-bezitter heeft dit nieuws mij dus totaal niet verbaasd.
    Apple iPhone 3GS is na 2 jaar nog steeds een toptoestel.

  28. Mijn 3G mag er ook best nog wezen ๐Ÿ™‚

  29. Een 3GS wordt nog steeds beter verkocht dan een GalaxyS? Kan me dit nauwelijks voorstellen (en laten we wel wezen, de GalaxyS is technisch gezien natuurlijk het betere toestel. Je hoeft enkel de schermen naast elkaar te leggen en het verschil is groot).
    En de onlangs gelanceerde GalaxyS2 schijnt in de pre-orders alleen al voor ongekende aantallen te zorgen. Ook niet zo gek sinds Engadget, normaliter iPhone minded, de S2 als beste smartphone ooit heeft betiteld.
    Apple kan echt niet meer te lang op haar lauweren blijven zitten want de concurrentie wordt heftig.

  30. Origineel geplaatst door Apple740
    Een 3GS wordt nog steeds beter verkocht dan een GalaxyS? Kan me dit nauwelijks voorstellen (en laten we wel wezen, de GalaxyS is technisch gezien natuurlijk het betere toestel. Je hoeft enkel de schermen naast elkaar te leggen en het verschil is groot).

    Dat is juist het hele punt bij Apple: Het gaat niet om de hardware, maar om de software. iOS is wat de iDevices zo geweldig maakt, niet hun hardware.

  31. Origineel geplaatst door Apple740
    Een 3GS wordt nog steeds beter verkocht dan een GalaxyS? Kan me dit nauwelijks voorstellen (en laten we wel wezen, de GalaxyS is technisch gezien natuurlijk het betere toestel. Je hoeft enkel de schermen naast elkaar te leggen en het verschil is groot).En de onlangs gelanceerde GalaxyS2 schijnt in de pre-orders alleen al voor ongekende aantallen te zorgen. Ook niet zo gek sinds Engadget, normaliter iPhone minded, de S2 als beste smartphone ooit heeft betiteld.Apple kan echt niet meer te lang op haar lauweren blijven zitten want de concurrentie wordt heftig.

    Uiterlijk zegt niet veel, althans zeer weinig. Het gaat om de binnenkant, de apps, dus om de mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid. Daaraan kan de Galaxy S niet tippen aan de iPhone 3GS.

  32. Hehe… Ben zeer tevreden met men 3gs! En goed te weten dat hij nog zeer goed verkoopt voor zo’n “ouwe” iphone ๐Ÿ˜€

  33. Ipad 1 is โ‚ฌ100 cheaper for the 64gb with 3g than the ipad 2 so no wonder its popular ,as the difference is not that great ,same screen on both , only the ipad 2 is slimmer and has poor quality cameras on the back ( compared to the iphone 4 ) as for the 3gs its only an 8 gb model but does have a better feel in the hand than the iphone , only shame is apple kill the 16 and 32 gb models of the 3gs which if still available might outsell the iphone 4 , choice is important and having 2 versions of all gb’s would give apple more customers

  34. Hmmmm, enerzijds leuk voor Apple maar ik vraag me af of het niet beter is de 3Gs snel te laten afzinken en een goedkopere 4 te verzinnen. Vooralsnog heb ik alle Iphones mogen bezitten en ik vond de upgrade van 3G naar 3Gs enorm (als je backgrounder gebruikt weet je waarom, net zoals de waardeloze GPS) maar de upgrade van 3Gs naar 4 nog groter gelet op het veel betere scherm (Angrybirds spelen op een 3Gs is echt irritant als je een 4 gewend bent), snellere respons, ledlampje en veel betere camera. Kortom: naar mijn idee is de 3Gs inmiddels zwaar verouderd en het geld niet meer waard. En zal de consument dit ook ervaren na enige tijd.

  35. @nibs: And it’s several times faster but hey, who cares about that ๐Ÿ˜‰ it’s like the difference between a pc from now or one from 2007.

  36. Origineel geplaatst door avdvee
    Hmmmm, enerzijds leuk voor Apple maar ik vraag me af of het niet beter is de 3Gs snel te laten afzinken en een goedkopere 4 te verzinnen. Vooralsnog heb ik alle Iphones mogen bezitten en ik vond de upgrade van 3G naar 3Gs enorm (als je backgrounder gebruikt weet je waarom, net zoals de waardeloze GPS) maar de upgrade van 3Gs naar 4 nog groter gelet op het veel betere scherm (Angrybirds spelen op een 3Gs is echt irritant als je een 4 gewend bent), snellere respons, ledlampje en veel betere camera. Kortom: naar mijn idee is de 3Gs inmiddels zwaar verouderd en het geld niet meer waard. En zal de consument dit ook ervaren na enige tijd.

    Zal wel meevallen denken aangezien het feit dat er nog genoeg mensen zijn die tevreden zijn over hun iPhone 3G. Dat zegt naar mijn mening wel genoeg over de 3GS.

  37. Goh, laten we zeggen dat het marktaandeel van Android even groot is dan die van iOS.

    Dat marktaandeel van Android is verspreid over laten we zeggen 15 toestellen. Bij iOS over 3/4 toestellen.

    Is er dan een onderzoek voor nodig dat 1 iOS toestel beter verkoopt dan 1 Android toestel?

    Volgens mij kom je met logisch nadenken al ver genoeg..

  38. Let op het weinig objectieve in het artikel: “lijkt” als het om Android gaat en “blijkt” waar ‘t Appel betreft. Wat kan mij deze gehypte strijd nou schelen; je bent tevreden met je telefoon of niet. Dat is toch volkomen onafhankelijk van de populariteit van andere telefoons?

  39. Ik ga vandaag een iPhone 3GS 8 GB bestellen bij t-mobile… kijk er al naar uit, ik doe dit alleen omdat ik de 4 echt rot vind vasthouden en ik het idee van 2 glazen die kunnen breken niet echt waardeer… geef mij maar de 3gs:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.