Reacties voor: Ondersteuning oudere Apple Watch-apps stopt met watchOS 5

Verdwijnen er binnenkort nog meer Apple Watch-apps?
De eerste beta van watchOS 4.3.1 geeft een waarschuwing bij het openen van oudere Apple Watch-apps. In deze melding staat dat de app niet werkt bij een toekomstige versie van watchOS. Mogelijk gaat het om watchOS 5 die later dit jaar uit komt. Betekent dit dat er nog meer Apple Watch-apps verdwijnen?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik schrok eventjes, ik dacht namelijk dat de oudere Apple Watch niet meer ondersteund zou worden tot ik het artikel goed las en dat het voor oudere Apple Watch Apps geldt.

  2. Origineel geplaatst door Dinesh
    Ik schrok eventjes, ik dacht namelijk dat de oudere Apple Watch niet meer ondersteund zou worden tot ik het artikel goed las en dat het voor oudere Apple Watch Apps geldt.

    Heb zelf ook nog een eerste generatie watch om mijn pols. De batterij begint nu langzamerhand wat minder te worden, maar doe er nog steeds wel een goeie 12 uur mee.
    Zwem er bijna dagelijks mee, elk jaar mee surfen in zout water. Onder de douche gaat ie ook niet af.

    Ik ben heel erg benieuwd welke generatie watch mensen dragen, en is die dan gekocht net na release? Vooral hoeveel nog de eerste generatie dragen. POLL?:-)

  3. Origineel geplaatst door Dinesh
    Ik schrok eventjes, ik dacht namelijk dat de oudere Apple Watch niet meer ondersteund zou worden tot ik het artikel goed las en dat het voor oudere Apple Watch Apps geldt.

    Ik las ook de kop iets te snel ๐Ÿ™‚

  4. Ik ben een trouwe apple fan. Mijn apple watch draag ik ook elke dag weer. Maar dit geneuzel over de apps enzo geeft mij steeds minder vertrouwen in de apple watch. Denk dat ik toch naar een Samsung watch ga aangezien die toch kan pairen met mijn iphone. Veel meer mogelijkheden te behapen.

  5. Ik dacht wel begrepen te hebben (vraag me niet meer waar ik het gelezen heb) dat de eerste generatie Apple Watches waarschijnlijk geen WatchOS 5 kunnen draaien.

  6. @Pat: dat zou heel triest zijn want dan zou de apple watch naar 3 jaar afgeschreven zijn. Ik heb de serie 2 nu 1 jaar. Als jouw bericht klopt dan ben ik volgend jaar al aan de beurt. Kan mij niet voorstellen dan ondersteuning zo snel stopt

  7. Origineel geplaatst door Mehdi
    Ik ben een trouwe apple fan. Mijn apple watch draag ik ook elke dag weer. Maar dit geneuzel over de apps enzo geeft mij steeds minder vertrouwen in de apple watch. Denk dat ik toch naar een Samsung watch ga aangezien die toch kan pairen met mijn iphone. Veel meer mogelijkheden te behapen.

    Ik zou dat toch maar eens goed uitzoeken, de Samsung watch werkt lang niet met alles op de iPhone, ik heb er zelf ook wel eens naar gekeken aangezien ik de gear veel mooier vind.
    Maar teveel dingen werken gewoon niet echt lekker.
    Mocht de gear wel perfect samen gaan werken ga ik over naar de Samsung watch.

  8. Wordt er moedeloos van alles verdwijnt ๐Ÿ˜ž en alles blijft onzeker of de apps ooit terug komen. Denk geen upgrade naar series4 we gaan t zien. Anders kunnen wel spreken van een flop qua app divice.

    Jammer want ben een trouwe drager vanaf serie 0 2 en de series 3.

  9. Origineel geplaatst door Arjan
    Wordt er moedeloos van alles verdwijnt ๐Ÿ˜ž en alles blijft onzeker of de apps ooit terug komen. Denk geen upgrade naar series4 we gaan t zien. Anders kunnen wel spreken van een flop qua app divice.

    Jammer want ben een trouwe drager vanaf serie 0 2 en de series 3.

    Even checken: welke apps zijn verdwenen die je regelmatig gebruikte?

  10. @Arjan: Nee alleen de oudere apps die dus slecht performen gaan weg. Apple wil juist een goed, serieus platform neerzetten met goede apps die ook vlot draaien. Maar als er dan ook apps bij zitten die maar half werken vanwege de keuzes uit het verleden krijg je juist een slechte toekomst omdat de ontwikkeling bij ontwikkelaars achrer blijft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.