Reacties voor: OS X Yosemite publieke beta 2 en iTunes 12-update beschikbaar

Apple heeft de publieke beta 2 van OS X Yosemite uitgebracht, die gelijk is aan de OS X Developer Preview 6. Die behelst nieuwe wallpapers en iconen.
Bart Breij -

Reacties: 19 reacties

  1. Toch heb ik het idee dat er op de achtergrond veel gewijZigd is. Waar ik tot begin deze week niet meer kon syncen met icloud (omdat ik icloud drive had ingeschakeld) en via icloud.com ook niet meer pages enzo kon opstarten, kan ik sinds gisteren wel weer syncen met icloud en ook pages weer opstarten via icloud.com

  2. Ik haal m nu binnen! Ben heel benieuwd. Tot nu toe vond ik de public beta 1 nog lang niet klaar voor dagelijks gebruik. Eens zien of het al een beetje in de buurt komt van wat het zou moeten zijn!

  3. @Kees: Waar had je last van dan? Ik heb namelijk nauwelijks problemen met Yosemite

  4. Ik gebruik de publieke beta 1 al weken dagelijks met echt geen enkel probleem. Handoff werkt niet meer sins iOS 8 beta 5, maar dat was het dan wel.

    Ik hoop dat beta 2 net zo stabiel is en anders heb ik nog een partitie met Mavericks.

  5. @mellie mel: De animaties zijn af en toe wat traag en schokkerig en af en toe loopt t dan helemaal vast op mijn MBPr begin 2013. Verder heb ik een behoorlijk irritant safari probleem, bij het laden van een hele andere website als waar ik op dat moment op zit duurt veel te lang. Binnen een website opent ie alles gewoon aardig snel! Meer mensen last van safari? Op Google Chrome werkt alles gewoon wel oke, maar ik vind Chrome geen fijne browser.

  6. Origineel geplaatst door KeesDe animaties zijn af en toe wat traag en schokkerig en af en toe loopt t dan helemaal vast op mijn MBPr begin 2013. Verder heb ik een behoorlijk irritant safari probleem, bij het laden van een hele andere website als waar ik op dat moment op zit duurt veel te lang. Binnen een website opent ie alles gewoon aardig snel! Meer mensen last van safari? Op Google Chrome werkt alles gewoon wel oke, maar ik vind Chrome geen fijne browser.

    Dit probleem heb ik ook al met enige regelmaat bij Mavericks ondervonden.

  7. Ik gebruik Yosemite al sinds WWDC zonder een extra Mavericks partitie. Noem me een badboy.

  8. Net binnen! Vreemd dat Fotolader plots ‘Image Capture’ noemt en een ander icoontje heeft meegekregen. Verder weinig tot geen last met Yosemite, op enkele details na (wat uiteraard niet meer dan logisch is).

  9. Kan de beta 2 inmiddels gebruikt worden voor dagelijks gebruik? Ik heb 1 mac en gebruik het slechts voor thuisgebruik en ben benieuwd hoe de nieuwe versie eruit ziet.

  10. @Kees: bij mij ook safari werkt zeer slow

  11. @Mike van Hoenselaar (@MikevHoenselaar): Mooi dan zijn we niet de enigen!

  12. Safari is bagger op dit moment. Werkt erg traag en streams blijven vaker hangen.
    Ik had gehoopt dat deze update dit zou verbeteren maar helaas…

  13. Kan nog steeds geen mappen zien de afbeelding ervan dan, nog meer last van hier ?! … Verder geen problemen werkt goed… Hoop dat ze de volgende update de mappen aanpakken .. 🙂

  14. Vind het een fijn OS, heb er even ‘productief’ op gewerkt. Hoofdreden was dat ik wel een dual boot moest doen omdat het niet als een VM onder parallels werkte.

    Maar gisteren parallels desktop 10 geïnstalleerd en nu werkt het wel. Kan het dus eindelijk als VM draaien nu

  15. Een update is welhandig, want tot hiertoe kon ik itunes 12 niet openen in yosemite. Dus hoop dat het nu wel werkt, nog mensen met dit probleem?

  16. Bij mij is apperture ineens in het duits sinds Yosemite….

  17. Ik heb ook de beta 2 download ontvangen, maar er is onvoldoende ruimte, weet iemand hoe ik die wel kan creëren en zodoende de beta 2 kan installeren? Bij voorbaat dank.

  18. Origineel geplaatst door Edward Claushuis
    Ik heb ook de beta 2 download ontvangen, maar er is onvoldoende ruimte, weet iemand hoe ik die wel kan creëren en zodoende de beta 2 kan installeren? Bij voorbaat dank.

    Ik zou onnodige bestanden weggooien en je prullenmand leegmaken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.