Reacties voor: OS X Yosemite 10.10.4 beta 5 nu te downloaden

Apple heeft OS X Yosemite 10.10.4 beta 5 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. Je leest er hier alles over.
Lees het complete artikel → OS X Yosemite 10.10.4 beta 5 nu te downloaden
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik vind ‘El Capitan’ klinken als ‘De Kapitein’, maar dan in het Spaans of zo… Ik vind het minder cool en catchy klinken dan Yosemite. Maar de vernieuwingen zijn wel leuk.

  2. @Barend: Het gaat om de granieten rots die op de wallpaper te zien is; El Capitan.

  3. Ik vind het ook geen mooie naam voor een OS. Zelf zou ik altijd El Cap zeggen, want Capitan spreekt gewoon totaal niet lekker uit.

  4. Origineel geplaatst door Ger
    Ik vind het ook geen mooie naam voor een OS. Zelf zou ik altijd El Cap zeggen, want Capitan spreekt gewoon totaal niet lekker uit.

    Ach, ik vind het wel een geinige naam. Bekt wel lekker in t Spaans. Yosemite deed het voor mij dan weer minder, “Joosehmietie” .. tja .. werd al snel Joosemijt.

  5. El Capitan is iconisch in de klimwereld. Als klimmer vind ik het dan ook een coole naam. Indien je er niet bekend mee bent begrijp ik dat het vreemd in de oren klinkt…

  6. Ik was al aangemeld voor de Yosemite beta en kon ‘m toentertijd ook downloaden.vmoet ik mij opnieuw aanmelden voor El Capitan? Of hoeft dat niet meer?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.