Reacties voor: Apple stelt OS X Yosemite 10.10.4 beta 4 beschikbaar

OS X Yosemite 10.10.4 beta 4 is nu te downloaden voor ontwikkelaars en testers. In OS X 10.10.4 lost Apple bugs en andere problemen op.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Wifi/bluetooth-ellende opgelost?

  2. Ik heb problemen met Safari sinds upgrade vandaag.Na het openen van een aantal websites komt er geen pull down meer naar beneden als je websites wilt switchen.Ook het pull up menu aan onderzijde komt niet omhoog.Nu al 2x last van gehad.

  3. Nieuwe feature: klote wifi. Oh wacht, dat is al sinds Mavericks.
    Zelfs de final nog bèta!

  4. Pffff ik heb ook regelmatig problemen met de WiFi sinds update naar Yosemite… Dan heb je een Mac van om en bij de 2000€ en dan blijkt de verbinding na een update regelmatig weg te vallen. Bij Mavericks had ik nooit problemen. Programma’s slaan bij Yosemite ook regelmatig vast alsook safari die dan geen internetpagina’s wil laden…

  5. Origineel geplaatst door Rudy
    Wifi/bluetooth-ellende opgelost?

    Het lijkt erop van wel, discoveryd is namelijk verwijderd uit deze beta. De oude vertrouwde mDNSResponder zit weer in deze build.

  6. Schaf een airport extreme aan, loste al mijn WiFi problemen op.

  7. Origineel geplaatst door Peter
    Schaf een airport extreme aan, loste al mijn WiFi problemen op.

    Ik heb sinds Mavericks nooit meer problemen met Wifi gehad … ow ja, sinds Mavericks heb ik ook een Airport Extreme !

  8. Ook ik ben over gestapt naar een router van  en ik heb nooit problemen, heb hier 2 mbook, 1 iMac, ipad air, en 3 iPhone, en het loopt en linkt als een zonnetje:-)

  9. Origineel geplaatst door Peter
    Schaf een airport extreme aan, loste al mijn WiFi problemen op.

    Goed idee, los Apple bugs op door nog meer van ze te kopen, dat zal ze leren 😉

  10. Origineel geplaatst door Youri

    Origineel geplaatst door Rudy
    Wifi/bluetooth-ellende opgelost?

    Het lijkt erop van wel, discoveryd is namelijk verwijderd uit deze beta. De oude vertrouwde mDNSResponder zit weer in deze build.

    Dat gaan een aantal Telenet, Belgacom, Ziggo en KPN routers heel leuk vinden. Sommige van die dingen hadden wel wat problemen met discoveryd (Bonjour). Dezelfde routers die in het verleden ook al problemen hadden met mDNSResponder (Bonjour multicast).

  11. @timosha: Belgacom (vandaag Proximus) routers in combinatie met een Mac = een hel zelfs met de oude vertrouwde UTP kabel heb ik nog nooit download snelheden gehaalt hoger dan 900kb/s echt schandalig vroeger woonde ik in een boeren dorpje dacht dat daar het probleem lag maar nu woon ik het in het centrum en nog steeds slechte internet verbinding

  12. Origineel geplaatst door Ed
    Ook ik ben over gestapt naar een router van  en ik heb nooit problemen, heb hier 2 mbook, 1 iMac, ipad air, en 3 iPhone, en het loopt en linkt als een zonnetje:-)

    Ik heb Apple Extreme en Apple extreme als een extender en toch nog problemen. Apple TV die zich als Apple TV(2) adverteert. Airdrop die niet werkt.

    iTunes Match in combinatie met Airplay stottert om de haverklap terwijl Spotify draait als een zonnetje.

    Wel ben ik sinds de vorige beta verlost van het paar keer per week rebooten omdat internet verbinding wegvalt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.