Reacties voor: OS X Yosemite 10.10.1 beschikbaar, bevat fix voor Wi-Fi-problemen

Apple heeft OS X Yosemite 10.10.1 beschikbaar gesteld, die hopelijk de problemen met Wi-Fi-verbindingen op de Mac oplost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Zou tijd worden ook. Word helemaal naar van die 5GHZ ei-fi bij mij thuis. En aan de router ligt het écht niet. Eergister een nieuwe gekocht.

  2. Nog steeds bugs aanwezig. Bij automatisch inloggen mail aangevinkt voor automatisch opstarten. Vinkje ernaast genaamd “verberg”.
    Wat blijkt,……Nog steeds niet verholpen.
    Bij opstarten wordt het scherm van de mail ook opgestart, dus verberg werkt niet.

    Stelletje prutsers bij Apple.

  3. Hopelijk ook een oplossing voor het defect maken van de Fusion Drive van mijn iMac 5K. De eerste Beta van 10.10.1 heeft dit veroorzaakt.

  4. @Mike: Yep, same here. Is een bug die ook al in Mavericks zat. Net als het Downloads-icoon in de Dock dat een leeg voortgangsbalkje laat zien na een download.

    Lijkt me toch niet zo moeilijk om op te lossen en fora staan er vol mee. Het is echt wel bekend bij Apple, lijkt me zo.

  5. Ben niet blij met Yosemite. Weet iemand of ik terug kan naar Mavericks?

  6. Hopelijk dan ook de bug opgelost dat mijn toetsenbord steeds disconnect, al zie ik dat nergens terug in de changelog.

  7. Er is ook een update voor de AppleTV

  8. Local. probleem binnen de finder is ook niet opgelost. Staan nummers achter.
    Onder computernaam/delen

  9. @Ronald: Wat is er stuk dan? Mijn 5K heeft geen problemen met de beta’s.

  10. @Mike: Clean install als het je echt zo irriteert. Maak een backup van je data en begin eens opnieuw. Avondje werk, maar verlost je van dit soort bugs.

  11. @Flieps: Misschien heb je wel gelijk. 😉

  12. Na de update naar 10.10.1 is Exchange om zeep:(
    met de beta’s nergens last van….

  13. Mijn Wifi was 20Mbps voor Yosemite.
    Met Yosemite 2Mbps….met zeldzame uitschieters naar 10Mbps.

    En ook na update nog steeds 2Mbps….., met dezelfde uitschieters.

    En in Remote zie ik nog steeds mijn MacBook meerdere keren staan.

    Op mijn Mac; 2 out 2 problems NOT solved!

  14. Nou net geüpdatet maar de WiFi problemen gewoon nog aanwezig. Niks opgelost dus!

    Gemiddeld 2 minuten verbinding en valt dan weg. Dit terwijl de rest van mijn apparaten verbinding behouden.

    Gaat lekker daar in Cupertino iOS 8 is niet om over naar huis te schrijven en YOSEMITY ook niet. Hopelijk hebben ze snel grip op deze zaken want dit is bar slecht.

  15. @Mike: Dat zou heel jammer zijn, was wel aangekondigd in 10.10.1 toch? Zit inmiddels aan ‘MacBook Air (8)’ in Finder. Heb al zo’n 5 oplossingen geprobeerd maar bug blijft terugkomen sinds de upgrade naar Yosemite.

  16. Ik heb helemaal geen problemen met Yosemite, niet op mijn oude Macbook Pro, en ook niet op de 15″ retina. Wifi disconnect eigenlijk nooit.

    Maar met de laatste update problemen in IOS en OSX durf ik deze update haast niet te installeren. Dikke kans tegenwoordig dat je na een update wel problemen hebt…

  17. @Biker: Configuratiescherm –> Delen –> en daar de naam aanpassen. Komt waarschijnlijk door iCloud. Had ik ook, en nu opgelost.

  18. Mijn pijl naar links op het toestenbord werkt niet meer sinds Yosemite. Vervelend als je de cursor even wilt verplaatsen.
    Is dat toevallig ook een bug? Hebben meerdere mensen hier last van?

  19. Nog steeds problemen met het versturen van mails met imap accounts. Grrrrr yosemite is prachtig maar dit is zo ergerlijk dat ik overweeg om terug naar Mavericks te gaan

  20. @Anna: ja dat weet ik

  21. Het gaat steeds meer op windows lijken het inlog scherm is ineens engels heb spijt dat ik deze update heb gedaan morgen de backup terug zetten.

  22. Appstore start na update niet meer…..

  23. @Michel: hmm opgelost, 1 malig via wifi gestart en het werkt weer ( zit normaal via ethernet )

  24. @Jeroen: Wat is jouw probleem dan Jeroen ?
    Heb jij ook dat hij aangeeft WiFi verbinding te hebben maar niks doet ?!
    Is dat het probleem van meerdere mensen hier ?!

    Dan heb ik het zelfde probleem. Dacht dat het aan de Vodafone thuis route lag. Dus meer even een time capsule gekocht. Maar ook ik heb nog steeds dat probleem…

  25. Hier inmiddels terug op os x Mavericks. Geen problemen met WiFi op een MacBook air. Maar het nieuwe lettertype is zo slecht leesbaar. Soort blurry effect.

  26. Ik ben vooral zeer blij met deze update. Geen enkel van bovenstaande problemen op mijn (oude) MacBook 13″ unibody late 2008. Deze update maakt mijn laptop terug snel, de animaties lopen weer vlot (sidebar, safari, mail …). Dit was één van mijn grootste ergernissen na de update naar Yosemite, dit omdat ik dit merkte bij het gebruik van de zoom (universele toegang), ik ben namelijk slechtziende.

  27. Kan na update van Yosemity niet meer met Apple TV verbinden.

  28. Eén van de redenen om van Windows over te stappen naar OSX waren de vele updates waar Microsoft mij mee plaagde. Inmiddels begin ik nu ook ziek te worden van alle updates van Apple. Installatie van deze update duurde maar liefst 15 minuten…

  29. @Tim: Dat is nog steeds niet iedere dinsdag Tim.

  30. @pro-user: Dat kan hier natuurlijk niet gepubliceerd worden. Ik lees wel dat in Amerika ook veel mensen terug willen, dus ik ben de enige niet.

  31. Het is dus niet dat ik terug wil naar Mavericks – over het geheel vind ik Yosemite mooier en sneller.

    Behalve dan mijn internet…. 🙁

    (en het blijft lastig dat ik via Remote soms echt moet scrollen om bij de goede MacBook te komen => ik had gisteren een nieuw record – volgens de lijst had ik 27 MacBooks!)

  32. @robb: Hier geen problemen. Zou dus niet veralgemenen.

  33. Origineel geplaatst door Flieps
    @Mike: Clean install als het je echt zo irriteert. Maak een backup van je data en begin eens opnieuw. Avondje werk, maar verlost je van dit soort bugs.

    Nee hoor. Dat heb ik met Mavericks ook al moeten doen; die bugs zitten echter in het OS, niet in unieke installaties.

  34. ook hier problemen met trage wifi na update naar yosemite (m pro retina early 2013) heb echter geen backup dus…bedankt apple

  35. Na update naar Yosemite 10.10.1 doet mijn wifi het niet meer op de macbook (late 2012). Andere apparaten doen het nog wel op dezelfde Sitecom Homeplug.
    Wie weet de oplossing?

  36. Wifi problemen blijven voortzetten.

    Mijn macbook pro is gewoon totaal useless geworden door deze maximaal irritante domme fout waar Apple eens iets aan moet doen – kutzooi!

  37. Hoe installeer ik mijn hotmail-account in Mail?
    Via Excange lukt het me niet en ook niet onder “ander mailaccount”
    Ik hoor graag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.