Reacties voor: OS X El Capitan 10.11.4 voor Mac nu te downloaden: Twitter-fix en meer

Apple heeft na een lange testperiode OS X El Capitan 10.11.4 voor de Mac beschikbaar gesteld aan het grote publiek. De update bevat een oplossing voor het probleem met de Twitter-linkjes en nog veel meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Nadat gisteravond bekent werd gemaakt dat er een nieuwe update OS X El Capitan 10.11.4 is verschenen ben ik ook gelijk aan het werk gegaan om deze te voltooien.
    Maar helaas,…..de update bleef hangen en m’n Macbook Pro chrashde en het beeld bleef grijs. Toen was ik al weer 6 uur verder.

    Herstarten heb ik vanochtend (ben om 05:00 uur weer aan de slag gegaan) 2 keer opnieuw moeten uitvoeren. Uiteindelijk na een paar uur (08:15 uur) zwoegen kreeg ik hem na de 3de keer aan de praat, maar nu durf ik die laatste update niet meer uit te voeren !!! Wat zou jij doen?

  2. @robert declercq:

    Vreemd heb mijn MacBook Pro en mijn iMac ge-update naar 10.11.4, de MBP draaide al de beta terwijl de iMac op 10.11.3. zat.

    Beide geen problemen met de update.

    Tijdens het opstarten de CMD R (als het goed is) knop indrukken kom je in de recoverymodus, geprobeerd eens te controleren of er iets fout zit in de programma.

  3. Gisteravond, 23-03-2016, de laatste update van El Capitan 10.11.1 gedownload en geinstalleerd.
    Na de installatie functioneren de helderheid instelling toetsen niet meer. Ook is de schuifbalk verdwenen in de beeldscherm instellingen. Het scherm staat nu maximaal helder en ik zou eigenlijk een zonnebril op moeten zetten.
    Heeft iemand een goed idee?
    Zal wel weer uitdraaien op een nieuwe installatie maar dan geen El Capitan meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.