Reacties voor: Apple brengt OS X El Capitan 10.11.3 uit

Apple heeft zojuist de derde update voor El Capitan uitgebracht. OS X El Capitan 10.11.3 lost enkele bugs en problemen op. De update is vanaf nu te downloaden via de Mac App Store.
Lees het complete artikel → Apple brengt OS X El Capitan 10.11.3 uit
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Er staat in het artikel dat dit de 3e beta is.
    Is het nu wen betarelease of gewoon een update?

  2. @Ali-El-Baba: Apple verspreid geen beta’s aan ‘reguliere gebruikers’ via de app store. Je mag dus aannemen dat het een update is.

  3. Je bent tegenwoordig bèta’s, publieke bèta’s, developers bèta’s … Dus ik weet het ff niet meer af en toe.

  4. Ik doe dit morgen wel lees het nu pas :p

  5. De update 10.11.3 en update voor iPhone 9.2.1 is nu al te downloaden.

  6. Sinds de update naar OS-X 10.11.3 ondervind ik problemen om internet sites te openen, waaronder deze site. Soms opent de site helemaal niet en soms duurt het ongeveer een halve minuut.
    Ben ik de enige of hebben meerdere hier last van en zo ja hoe kun je dit verhelpen of is het afwachten op een nieuwe update.
    B.v.d. voor de reacties.

  7. @Leo: Daar heb ik geen last van.

  8. @Leo: Dat heb ik ook. Ik moet zelfs via chrome surfen, omdat ik mijn adresbalk niet meer aan kan klikken. Maar lijkt me sterk dat wij de enige zijn die deze problemen ondervinden?

  9. Ook ik ondervind problemen sinds de update met een trage Macbook. Zowel programma’s als internetpagina’s openen duurt enkele minuten. Voor de update was dit niet het geval. Iemand tips? Bvd!

  10. na het upgraden naar 10.11.3 ligt het mailverkeer plat. kan niet meer openen.
    heelp!

  11. Afgelopen week een update uitgevoerd. Tweetoot werkt ineens niet meer en ook de ethernet kabel wordt niet meer herkend. Hij geeft aan dat er geen kabel is aangesloten. Ben ik de enige die dat probleem heeft, zo nee/ja is er een workaround!?

  12. @Jeroen van Gils: inmiddels de oplossing gevonden en het werkt: https://discussions.apple.com/message/29846294#29846294

    Het blijkt dat de fout in de laatste ‘secret update’ van Apple zit. Hierdoor wordt de ethernet kabel niet meer gezien en werkt oa airplay ook niet meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.