Reacties voor: OS X 10.9.3 beschikbaar, herstelt synchroniseren via USB

Apple heeft OS X 10.9.3 voor de Mac beschikbaar gesteld, waarin onder meer het synchroniseren van contacten en agenda's via USB terug is gebracht.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Een beetje off-topic, maar omdat het in het artikel gemeld werd: een goedkope 4K TV (Seiki, €610,- op Amazon.com) blijkt een fantastische gigantische desktop voor mijn MacBook Pro. Minder geschikt voor video, want HDMI 1.4 kan maar 30Hz aan op die resolutie.

  2. Hopelijk werkt Safari met de update ook weer. Deze crasht bij mij al sinds Mavericks op mijn MBP staat. cmd+T voor een nieuw tabblad? …….. Crash ….. Al van alles geprobeerd, maar tot nu toe zonder resultaat.

  3. Is Airplay ook hersteld in deze update?

  4. Origineel geplaatst door Michel
    Is Airplay ook hersteld in deze update?

    Was dat stuk dan?

  5. @Ronald: Tot nu toe werkte Airplay alleen op selectieve apps (Macbooks ouder dan 2012 of zo)

  6. Ik hoop dat Apple nu ook het probleem rondom het afsluiten van Mail opgelost heeft. Bij het afsluiten van mijn computer moet Mail bijna altijd ‘geforceerd’ gestopt worden. Daarnaast ervaar ik met Mavericks regelmatig geheugenproblemen (traag, trager, strandbal). Ik hoop dat dat nu ook voorbij is, ik ben echter bang van niet.

  7. Wat ik heel erg jammer vind is dat Apple het probleem met Airplay met deze release niet heeft opgelost!! Ik kan mijn apple tv al bijna een half jaar niet gebruiken.

  8. OSX gedownload en weer problemen met Canon software 🙁

  9. Na de update vram van de Intel hd 4000 niet zichtbaar?? What THE hell??!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.