Reacties voor: OS X 10.11 El Capitan beta 5 nu beschikbaar

Apple heeft OS X El Capitan's vijfde beta uitgebracht, met daarin kleine aanpassingen en vooral heel veel bugfixes.
Lees het complete artikel → OS X 10.11 El Capitan beta 5 nu beschikbaar
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Is er nog nieuws over iOS 8.4.1?

  2. @jo: Jazeker, die is nog niet uit.

  3. De Finder sidebar bug is opgelost. Kleine maar ambetante bugjes in het notification center en dock zijn nog steeds aanwezig (net zoals in Yosemite).

  4. Is er al iemand ‘all in’ gegaan? Installatie op je main-disc? Ik test op een externe HD, maar merk dat het vertraagd (USB 2.0 gekoppeld aan een MacBook Pror ’13).

  5. Waneer komt beta 5 voor ios 9 ??

  6. @Flieps: Hier draaien OS X Beta’s altijd op een aparte partitie. In het geval van El Capitan op aparte partities op een MacBook Pro, iMac en Mac Pro.
    Veel bugs zijn hardware gerelateerd. Op de ene Mac treedt een bug op, op een andere dan weer niet (of omgekeerd). Vandaar drie Macs. 😉

  7. Origineel geplaatst door Laurens
    @jo: Jazeker, die is nog niet uit.

    lol ja dat weet ik ook wel 😂

  8. Origineel geplaatst door marvin
    Waneer komt beta 5 voor ios 9 ??

    Dat kun je het beste aan Apple vragen. Die weten dat als enige.

  9. @jo: Deze update gaat toch niks toevoegen enkel dat de huidige jailbreak gepatcht gaat worden

  10. @Flieps: Hier al sinds beta 1 op main partitie. Geen onoverkomelijke bugs meegemaakt. (Een spontane herstart of freeze neem ik er bij in betas)

  11. Kan iemand verklaren waarom Beta 4 van vorige week ‘OS X El Capitan Developer Beta 4’ heet en deze beta (Rare tijd trouwens) “OS X El Capitan Developer Beta 4 1.0” ?

    Oftewel, twee keer beta 4?

  12. Origineel geplaatst door Timosha
    De Finder sidebar bug is opgelost. Kleine maar ambetante bugjes in het notification center en dock zijn nog steeds aanwezig (net zoals in Yosemite).

    Heb je het al aangegeven ??

  13. @Sander: Volgens de Mac App Store heet deze Beta ” OS X El Capitan Developer Beta Version 5″

    @Süleyman: Ik heb ondertussen al een stuk of twintig (20) bug reports ingediend op de Apple Bug Reporter. De meeste bugs zijn ook aanwezig in Yosemite en die reports sluit Apple dan als “duplicate”.

  14. Origineel geplaatst door Sander
    Kan iemand verklaren waarom Beta 4 van vorige week ‘OS X El Capitan Developer Beta 4′ heet en deze beta (Rare tijd trouwens) “OS X El Capitan Developer Beta 4 1.0″ ?
    Oftewel, twee keer beta 4?

    Oké, raar.. Maar ik heb dus twee updates vandaag. Developer beta 4 -> Developer beta 4 1.0. En vervolgens Developer Beta 5.. :s

    Oké dan!

  15. Wat ik kwalijk vind is wat ik overal lees op internet, Dat Windows 10 veel sneller en soepeler draait op een MAC tenminste als Yosemite, Ik vind dat dit toch niet moet kunnen.Hier moet apple zich dan toch wel diep schamen en het wat mij betreft goedmaken met El Capitan.

    Zo kan ik uit eigen ervaring melden dat windows 7 in bootcamp op mijn macbook pro aanzienlijk sneller en soepeler draait als Yosemite, en voordat jullie gaan miepen, probeer het maar en je zult moeten toegeven dat ik gelijk heb.

  16. Origineel geplaatst door Ruud
    Wat ik kwalijk vind is wat ik overal lees op internet, Dat Windows 10 veel sneller en soepeler draait op een MAC tenminste als Yosemite, Ik vind dat dit toch niet moet kunnen.Hier moet apple zich dan toch wel diep schamen en het wat mij betreft goedmaken met El Capitan.
    Zo kan ik uit eigen ervaring melden dat windows 7 in bootcamp op mijn macbook pro aanzienlijk sneller en soepeler draait als Yosemite, en voordat jullie gaan miepen, probeer het maar en je zult moeten toegeven dat ik gelijk heb.

    Ik weet niet onder welke rotsblok jij hebt liggen nokken, maar het is algemeen bekend dat El Capitan een enorme performance boost heeft gekregen qua vrijwel alles. Ikzelf heb deze nu draaien op mijn ‘main SSD’ in mijn MacBook Pro, en wil nu al niet meer anders. El Capitan is echt een verbetering, op alle vlakken.

  17. draai al vanaf dev 1 op productie machibe op El Cap. werkt al een trein

  18. @J P: Verwijder die ssd en pleur een 5400 rpm hdd er in en plaats nogmaals een reactie.. Niet miepen met je ssd waar Apple nog genoeg modellen verkoopt met een rotte hdd

  19. @Süleyman: Een 5400 rpm hdd past niet in mijn Imac 5K:)

  20. Waarom staat de update (nog) niet in de App Store.
    Heb vorige week Versie 10.11 Beta (15a225f) geïnstalleerd.
    Komt het omdat het geen Public Beta is?

  21. @Aaifoney:
    Dan sluit je hem gewoon extern aan… Lol:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.