Reacties voor: Publieke beta 4 van OS X El Capitan 10.11.2 vanaf nu beschikbaar

Apple heeft de vierde beta van OS X El Capitan 10.11.2 voor ontwikkelaars vrijgegeven. Heb je al een eerdere beta gedownload, dan kun je je systeem nu updaten.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ligt het nou aan mij of is Safari ineens sneller?

  2. Ik ben het overzicht enigszins bijster, maar is er nu een eL Captain versie waarop MSOffice draait zonder vastlopers ?

  3. Ik worstel nog steeds met de vraag of ik op een MacBook Air uit 2011 met 4GB intern geheugen en een SSD El Capitan moet installeren. Op het moment draait die op Mavericks.
    Ik kan niet veel info vinden op internet. Wel lees ik dat El Capitan op een dergelijke MBA sneller draait dan op Yosemite, maar een vergelijking met Mavericks zie ik niet.

    Heeft iemand hier ervaring mee?

  4. Origineel geplaatst door Eddy
    Ik ben het overzicht enigszins bijster, maar is er nu een eL Captain versie waarop MSOffice draait zonder vastlopers ?

    Dit vraag ik mij dus ook af. Hoor nog steeds diverse berichten. Wat kan iCulture hier over zeggen?

  5. @Zayn: Ik werk veel met Sharepoint Online, Office 2016 (Word/Outlook), Excel helaas via parallels ivm ontbrekende multithreading support vanuit Microsoft wat anno2015 echt schandalig is, maar heb geen problemen met vastlopers of wat dan ook. Sterker nog op Windows 10 icm Office 2016 heb ik hier echter meer last van.

    Ter indicatie: ik werk 25 uur per week in Word/Outlook op El Capitan (OSX 10.11.1) met een MBP medio 2014 en heb eens per 2 weken een keer een vastloper? Kortom: geen reden om niet te upgraden.

    Hopelijk hebben jullie iets aan mijn bevindingen/ervaringen met Office 2016 op El Capitan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.