Reacties voor: Toen en nu: De enorme verschillen tussen originele iPad en recente modellen

10 jaar iPad in Nederland
Het is tien jaar geleden dat de allereerste iPad in Nederland verscheen. In tien jaar tijd is er op iPad-gebied veel veranderd. Er is geïnnoveerd met aansluitingen, nieuwe schermen, verbeterde designs en nieuwe accessoires. We vergelijken de originele iPad met alle recente modellen. Wat valt het meeste op?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ook dit dit is een gevalletje revolutie met karakteristieke eigenschappen.

    Er is dan ook maar een automerk die ik vergelijk met Apple producten, en dat is Porsche. De gevestigde orde, ook karakteristiek maar door de jaren heen steeds verfijnd en bijgeslapen, zonder de roots te verliezen.

  2. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd voor het tienjarig jubileum van de iPad in Nederland.

  3. Grappig om te lezen. Ik heb de eerste iPad, gekocht op 23 juli 2010 nog altijd, en werkt ook nog steeds prima, zij het wat langzaam.

  4. @Lemco Luehof: U heeft helemaal gelijk, ik heb zelf ook alle Apple producten (ook de vorige generaties) en ik zie idd wat u bedoelt. Het zelfde geld voor Porsche. Ik heb verschillende Porsches (zowel 911’s, Macans etc..) en ik zie daar precies hetzelfde in, het best voorbeeld is de 911. De 911 uit 1963 heeft precies dezelfde lijnen en het zelfde concept als de 911 van het heden. Dit geldt ook voor alle Apple producten

  5. Ik heb nog 2 iPads 1 met 32 Gb geheugen liggen. Werken nog prima voor de kids om onderweg opgeslagen films te bekijken.

    Via de iPad 2, Air 1, Air 2 ben ik nu bij de iPad 2019 aanbeland. Gek genoeg vind ik de Air2 stabieler dan de 2019. Op deze laatste heb ik nogal wat crashes, iets wat ik op de Air2 zelden of nooit had. Vraag me toch af waar dat nu toch aan kan liggen.

  6. Ik gebruik alleen nog een iPad (6) geen computer meer , nooit een Mac gehad had Windows.
    Met de watch en de iPhone plezierig te gebruiken.
    Mooi dat de bezels langzaam aan verdwijnen overal , vind t zelf wat overdreven om dat een enorm verschil te noemen en de eerste iPad met de pro versies vergelijken is volgens mij ook niet goed, dat is een aparte serie de eerste telde door naar 2-3-4 toen pauze met de air modellen toen de 5-6-7 ook wel de 2017 2018 2019 iPads .

  7. Grappig om dit te lezen ik heb gisteren eindelijk een nieuwe iPad gekocht. Mijn vorige was een iPad 2 die ik nog regelmatig gebruikte, nu een iPad Air 2019 gekocht. Echt het verschil is bizar.

    Nu nog wat leuke spelletjes zoeken 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.