Reacties voor: O’Reilly heeft al 100.000 e-books verkocht via App Store

O'Reilly heeft bekendgemaakt dat ze via de App Store al 100.000 e-books hebben verkocht. Vooral een boek over de iPhone is populair. De prijs maakt daarbij niet zoveel uit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik heb al 6 boeken van o’reilly op mijn iphone staan. Ze lezen best ok! En daarbij komt dat de boeken op de iPhone meer dan een factor 10 goedkoper zijn dan de normale boeken, maar ook vele malen goedkoper dan de ‘grote’ eBooks van hun site (zijn vaak wel 30-40 euro). En zelfs de nieuwste boeken staan voor een klein prijsje in de appstore! 🙂

  2. Komen er eigenlijk ook Nederlandse boeken in de BookStore op de iPad? En hoe zit het met die kranten, komen er abonnementen van bijv. het NRC?

  3. Het grote voordeel van de appstore op dit moment is ook het gemak waarmee je boeken binnenhaalt. Oplossingen zoals bij txtr zijn mij te omslachtig. Downloaden op de computer en vervolgens omzetten en dan pas naar iPhone/iPodtouch. Met NRC e.d. wacht ik even tot reacties van deze apps op de iPad, want die komt er zeker. Elke dag hoef ik geen krant dus het huidige model van kopen per krant vind ik prima. Kun je ook nog eens een andere krant kopen zoals Volkskrant en Trouw. Vreemd trouwens dat AD en Telegraaf nog niet zo’n app hebben.

  4. Origineel geplaatst door Sjoerd
    Komen er eigenlijk ook Nederlandse boeken in de BookStore op de iPad? En hoe zit het met die kranten, komen er abonnementen van bijv. het NRC?

    Ik heb nu een papieren abonnement op de Volkskrant en ik ga dat opzeggen ten gunste van een online abonnement zodra ik de iPad heb. De iPhone app van de Volkskrant waarmee je als abonnementhouder de krant kan lezen is prima maar ik vind de iPhone daarvoor te klein. Met de iPad wordt dat een ander verhaal.

    Natuurlijk zou op maat gemaakte krantenapp’s voor de iPad ideaal zijn maar ik denk dat ik zo ook al een heel eind kom.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.