Reacties voor: O’Reilly brengt boek met 200 beste iPhone-applicaties uit

O'Reilly heeft een boek uitgebracht, waarin de 200 beste iPhone-applicaties worden beschreven. Het boek is vooral interessant voor nieuwe gebruikers, die overdonderd worden door het aanbod in de App Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik begrijp niet waarom je zo’n boek zou willen kopen. Morgen komt er weer een app uit die ook in de top 200 thuishoort, maar er dus niet in staat. Zo’n lijst zou je gewoon dynamisch (op internet) moeten zetten en bijhouden.

  2. Heb al veel gezocht op internet, naar best Iphone Apps 2009 etc. Omdat in de appstore zoeken (zoals bekend) niet lekker gaat.

    Ik kom alleen maar op sites waar zogenaamde best apps ever! staan. Waar je in nederland niets aan hebt. Zoals restaurants, pin , flight info, Dus mijn vraag is, is dit een hoopje apps, met hoge ratings vanuit de appstore, of staan er ook gerichte apps in, voor NL’ers.

  3. Tja.. papier. Vager vind ik de payoff “The Guide for Discriminating Downloaders”. Waarom zo’n gevoelig woord als ‘Discriminating’ er bij betrekken?

  4. Er is een Nederlandstalig tijdschrift, of eenmalig tijdschrift-achtige, dat dat ook doet. Ik heb het laatst op Schiphol ingekeken, en werd er erg somber van. Het is een volstrekt anachronisme.
    Hoe kun je überhaupt uit 70.000+ applicaties een weloverwogen keus maken, zelfs als je er ‘duizenden’ hebt getest. En wat doe je als er de week na verschijning van het boek plotseling een Doom of een TomTom in de AppStore verschijnt?
    De reden waarom dit boek en het tijdschrift bestaan, moet wel serieus genomen worden, maar op een andere manier opgelost: de iPhonegebruiker heeft geen idee wat er allemaal rondhangt in de AppStore, en moet een beter overzicht krijgen.

  5. Origineel geplaatst door Monsta
    Vager vind ik de payoff “The Guide for Discriminating Downloaders”. Waarom zo’n gevoelig woord als ‘Discriminating’ er bij betrekken?

    Omdat dat woord in het Engels helemaal niet zo geladen is?

  6. @Monsta:
    discriminating is geen gevoelig woord in het engels…

    “Showing careful judgment or fine taste”

  7. Ach, vroeger had je ook zo’n “De beste 10.000 websites” boek 🙂

  8. Origineel geplaatst door Monsta
    Tja.. papier. Vager vind ik de payoff “The Guide for Discriminating Downloaders”. Waarom zo’n gevoelig woord als ‘Discriminating’ er bij betrekken?

    Volgens mij betekent het in deze context iets al kieskeurig, je hoeft niet te verwachten dat er racistische apps in staan ofzo hoor 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.