Reacties voor: Orange UK gaat iPhone 3GS en 3G officieel verkopen

Orange UK gaat later dit jaar de iPhone 3GS en iPhone 3G aanbieden. Er komt daarmee een einde aan het exclusieve contract van O2.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. In Nederland lijkt er aan het monopolie van T-Mobile voorlopig nog geen einde te komen.

    Deze opmerking komt een beetje uit de lucht vallen voor mij. Waaruit blijkt dit?

  2. Contract met T-Mobile Nederland is ook pas een jaar later dan met O2 getekend hè. Kans bestaat dus dat het voor Nederland volgend jaar ingaat. Maar dat is puur gissen want ik heb het contract tussen Apple en T-Mobile niet gezien.

  3. @Breuf:
    Daar ben ik ook erg benieuwd naar. Maarja dat heeft voor mij weinig zin meer nu ik nog 2 jaar aan tmobile zit 🙁

  4. @Breuf: Wat dacht je van de prijzen hier vergeleken met die van Italië bijvoorbeeld

  5. Er wordt toch ook geschreven ‘lijkt’…

    Overigens denk ik dat Apple langzaam maar zeker van het monopoliestelsel af gaat stappen. Een goed teken.

  6. Of het simpele feit dat zij alleen heerser zijn en een barslechte service leveren (dekking, customer service etc) en daar (ogenschijnlijk) weinig aan doen.

    Ik denk dat ze dat bedoelen.

  7. Origineel geplaatst door Niels
    Er wordt toch ook geschreven ‘lijkt’…Overigens denk ik dat Apple langzaam maar zeker van het monopoliestelsel af gaat stappen. Een goed teken.

    Wat hij zegt, om eerlijk te zijn is er nog geen enkel sein dat er iets zou veranderen, dus LIJKT het dat T-Mobile nog wel een tijdje als enige de iPhone blijft verkopen.

  8. I have a dream: Vodafone die in NL de iPhone gaat leveren…

  9. Ja de prijs vindt ik prima bij t-mobile, maar gewoon het 3G bereik en service laat de wensen over. Vodafone was echt beter geweest. Hopelijk dat het binnenkort mogelijk is.

  10. Hoe zit het eigelijk met de voorraad van iphones in belgie? daar zijn ze toch ook simlock vrij te kopen?

  11. T-Mobile heeft vanaf 2008 een 5jarige exclusief contract. Dus dat duurt nog wel ff. Vodafone is ook niet een partij die het allemaal kan handelen. Tot nu oe ben ik erg terveden met T-Mobile. IK wil onder geen beding een vadof, abbo. Zo goed zijn deze gasten ook niet. Keer op keer problemen gehad met hen….. al kreeg ik het gratis.

  12. In België zijn ze nog altijd uitverkocht grr en de gedachten volgend jaar in België kopel verkoop toestaan is ook niet zonnig

  13. De 3G van O2 laat inderdaad te wensen over in de landelijke gebieden en op de Isles. Maar goed, het heeft me wel, dank hun prepaid en web bolton, goed door mijn verlof in schotland geholpen. Bij het volgend verlof heb ik dus meer keus. 🙂
    En wat Belgie betreft, men ik toch zeer tevreden over mijn moeite smorgens heel vroeg op te staan bij de initiele verkoop van de 3GS. Als ik zie dat er heden nog steeds mensen moeten wachten (2 maand later) om er eentje te kunnen bemachtigen.

  14. Vodafone is zeker niet zaligmakend, maar als de KPN toch eens met een fijn iPhone abonnement zou komen was ik toch wel erg blij.
    En dan wel legaal en unlocked natuurlijk.

  15. Origineel geplaatst door Niels
    Er wordt toch ook geschreven ‘lijkt’…Overigens denk ik dat Apple langzaam maar zeker van het monopoliestelsel af gaat stappen. Een goed teken.

    dit kan nu ook stukken makkelijker. Nu hebben ze geen visual voicemail meer nodig om zich specifiek te onderscheiden. De App store is ondertussen zo gegroeid dat dat al genoeg is om zichzelf te onderscheiden van de rest van de telefoons.

  16. Vanaf begin 2010 ook bij Vodafone UK en Ierland:
    http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/iphone-3gs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.