Reacties voor: Orange en Apple stoppen exclusieve iPhone-deal in Frankrijk officieel

Orange en Apple hebben hun exclusieve overeenkomst officieel beëindigt. Al enkele maanden had Orange in Frankrijk niet meer het alleenrecht om de iPhone 3G en 3GS te verkopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Mooi mooi mooi. Wordt hij daar dan ook simlockvrij? Dat heb ik nu sinds de 3g (en nu dan me 3gs) en dat is wel Fijn.
    Hopelijk volgt nederland ook snel. Aangezien het contract met Frankrijk ook nog niet verlopen was kan alles nog.

  2. Hmmm ik vraag me af wat voor gevolgen dat voor NL heeft. Ik moet zeggen ik ben zeer tevreden met mijn i-abonement(ondanks de klachten van minder goede bereik, want slecht is het bereik niet) om een simpele reden; en dat is dat ik onbeperkt kan internetten. Als Vodafone ook met zo’n abonnement zou komen(ipv dat Fair-use bull shit)

    Ik haaaaaatttt fair-use en vind het nergens opslaan!

    Maar als Vodafone ook met zo’n unlimited abonnement komt, dan overweeg ik wel over te stappen. Tot dan maakt het me niet uit dat Vodafone de iPhone niet heeft.

  3. Nog ff wachten en het is ook in Nederland zo 😀

  4. @Amine: is bij t-mobile toch ook? Niets is echt onbeperkt

  5. Ik heb Vodafone hier en nog nooit problemen gehad met mijn verbruik oid. Ben toch wel heel intensieve gebruiker hoor.

    Dat tmobile goed bereik heeftis hier ECHT niet waar. Mijn vriendin heeft dat maar die heeft echt klote bereik. Altijd springt ie op voicenail. Voda heeft altijd binnen en buiten volle bak.

  6. @Amine: ik heb een vodafoon sim met een iphone uit Antwerpen en luister heel veel naar streaming audio en internet veel en heb nog nooit iets van Voda gehoord dat ik teveel data gebruik. Ik denk dat je het wel heel bont moet maken maar in dat geval zal je van TM ook wel iets horen denk ik.

  7. T-Mobile heeft een 5 jarige exclusiviteits contract gekocht bij Apple, dus het moet nog ff 3,5 jr wachten. Tuurlijk . valt er wat over te vertellen, door andere providers, MAAR elke provider heeft excl deal, denk aan vodafone met Blackberry en Samsung star (dat laatste nu niet meer) dan zou dit betekenen dat ook andere deals stoppen. Welk gevoel bij provider een ieder heeft, je kan nooit iedereen naar het zin maken DAT is echt onmogelijk. Ik ga er van uit dat bij elke provider wat verkeerd gaat.

  8. @GeNeRaL: nou je ziet bij Orange FR dat zo een contract weinig coorstelt.

    Daarbij is het ook nog zo dat het t-mobile contract geld voor de 3g modellen. Niet voor de iPhone in hèt algemeen. (dacht ik)

  9. @Donstil: nope dat geldt voor Iphone’s algemeen, 3g 4g enz ER is veel geld betaald hiervoor omdat voor elkaar te krijgen. maar dit is niet uit onderhandeld door T-Mobile nld maar T-Mobile international, ik kan je echt verzekeren, dat je voor de waarde van dit contract jij en hele familie niet meer hoeft te werken 🙂

  10. @hierboven.

    Ooh zonde. Ik had begrepen dat het voor de 3g modellen was.

  11. i use vodafone and stream all day , up to 16gb a month and no extra charges so its crap what the guy above said over fair use policy , t-mobile is also NOT unlimited if you read the small print

  12. Hmmmzz Orange mag het niet meer exclusief verkopen in Frankrijk. Daarnaast is het monopoly van O2 in engeland ook afgelopen, daar verkoopt Orange nu ook ???

    Ruil Handel ?

    Sorry Orrange de rechter heeft onze deal in Frankrijk afgewezen, maar weet je wat, dan mag je wel in Engeland ook verkopen.

  13. @Ries:

    dat kan, maar ik heb met tmobile wel goed bereik hier de hele stad door binnen en buiten! 3g ook, zijn ook heeeeel veel mensen wel gewoon tevreden hè!

  14. Ik heb ook perfect bereik!! Al jaren tmobile en geen problemen!

  15. Eerst maar afwachten of die andere providers ook de mooi geprijsde abonnementen aanbied met ook echt onbeperkt internet.

  16. @Amine:

    nou in dat geval kan ik je vertellen dat je je met Vodafone geen zorgen hoeft te maken.
    Zelf heb ik ongeveer zo’n 1,5 à 2 gig data verkeer per maand met Vodafone aangezien ik vaak gebruik maak van slingplayer.
    Heb hier nog nooit gezeur over gehad…
    Vodafone geeft ook aan dat de fair use policy betekend: 10 x het gemiddelde gebruik van alle gebruikers, dit was 2 jaar geleden 150 mb = 1,5 gig, tegenwoordig maakt iedereen gebruik van internet en YouTube op zijn/haar mobiel dus kan ik me voorstellen dat het gemiddelde nu wel op de 250 mb ligt.
    Kortom ik maak me niet druk en ben erg tevreden over Vodafone, vooral de snelheid 🙂 3,6 mbit

  17. In Frankrijk dus ook in België? Orange FR = Mobistar BE

  18. @GeNeRaL:
    Bron mbt exclusiviteitsdeal van 5 jaar…?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.