Reacties voor: Belgische provider Orange gaat eSIM ondersteunen

De Belgische provider Orange heeft een primeur, want het is de eerste provider die in België de eSIM aanbiedt. Met de eSIM kun je twee nummers op één toestel gebruiken.
Lees het complete artikel → Belgische provider Orange gaat eSIM ondersteunen
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Nou KPN kom hier ook eens mee, de klanten vragen er volgens mij om. Heel moeilijk kan het volgens mij niet zijn om in te voeren, maar goed, de aandeelhouders zijn natuurlijk belangrijker dan de klanten. #xs4all.

  2. Eindelijk!!

  3. Ik zie de meerwaarde er niet van in. Volgens mij kun je voor je eigen mobiele provider in NL of BE beter een fysieke simkaart gebruiken. Voor het reizen buiten de EU gebruik je dan de eSim, bijv. Airalo. Dat is toch veel logischer en makkelijker? Tenzij je je mobiel zowel privé als zakelijk wilt gebruiken natuurlijk, dan is de eSim natuurlijk wel handig.

  4. Vodafone lezen jullie eventjes mee. Ik weet dat jullie “denken” dat de markt hier klein voor is maar dat dachten de Nederlandse banken ook over Apple Pay en kijk eens naar de cijfers.

  5. Als alle providers van Nederland dit ook doen dan kan Apple ook de Apple Watch 4g of misschien in de toekomst 5g watch verkopen in Nederland

  6. Ik denk dat het pas echt hard gaat als een van de grote drie in NL het aanbied voor de Apple Watch. Dan wordt het opeens voor een grote groep interessant

  7. Apple Watch 4G!!!!! Ik heb de originele nog en wacht met upgraden net zolang tot ik telefoon loos kan sporten!

  8. @Paul: Ik zit er met smart op te wachten. Nu 2 telefoons op zak, en dat is echt heel irritant.

  9. Origineel geplaatst door Maarten
    Ik denk dat het pas echt hard gaat als een van de grote drie in NL het aanbied voor de Apple Watch. Dan wordt het opeens voor een grote groep interessant

    Met de iPhone gaat het al niet heel hard.
    Lijkt me dan ook heel onwaarschijnlijk dat het dan voor een niet in Nederland te verkrijgen en vrij duur horloge wat gaat worden.
    Dat zijn er tientallen, hooguit honderdtallen, geen honderdduizenden.

  10. Origineel geplaatst door Maarten
    Ik denk dat het pas echt hard gaat als een van de grote drie in NL het aanbied voor de Apple Watch. Dan wordt het opeens voor een grote groep interessant

    Origineel geplaatst door Rob
    Met de iPhone gaat het al niet heel hard.

    Lijkt me dan ook heel onwaarschijnlijk dat het dan voor een niet in Nederland te verkrijgen en vrij duur horloge wat gaat worden.

    Dat zijn er tientallen, hooguit honderdtallen, geen honderdduizenden.

    Ik denk echt dat je hier compleet naast zit. De reden dat het hier niet verkocht wordt komt juist door het niet aanbieden van esim. En de mensen die het willen gebruiken wachten met de aanschaf.

    Ik ben van plan om 4 Apple Watch 4g te kopen voor de familie maar door esim stel ik het maar uit. En zo zijn er nog veel meer mensen en dat zijn er echt wel meer dan honderdtallen.

  11. @Rob: Met de eSim op iPhone? Heb je een bron of een gevalletje onderbuik?

  12. Ik ook 2 telefoons werk en privé niks irritant aan, werk en privé gescheiden houden heerlijk.
    Ja je kan dan Sim 2 of iets uitzetten voor bellen enzo als je vrij ben of vakantie heb, nee te veel gedoe nu is telefoon aan de kant en klaar.

    En zo slijt me eigen telefoon ook niet zo snel 😋

  13. Eindelijk 1 Phone te hoeven meenemen. Nog wel effe goed kijken hoe het gaat met mail en agenda. Als ik vrij ben wil ik niets zakelijks zien op m’n Phone

  14. (Red.) Artikel aangevuld met verwijzing naar Orange-pagina.

  15. @Paul: ik zou het juist andersom doen. Esim voor normaal gebruik en een losse sim voor reizen

  16. Let op:
    Wie kan er gebruik van maken?

    “Alle Orange-klanten (zowel particulieren als zelfstandigen) met een mobiel abonnement en een eSIM-compatibele smartphone (maar niet de Apple Watch, nog een beetje geduld, we werken eraan!).”

  17. Origineel geplaatst door Arno1975
    @Rob: Met de eSim op iPhone? Heb je een bron of een gevalletje onderbuik?

    Laten we het erop houden dat ik bijzonder dicht bij het vuur zit.

  18. @Jeroenus: het is juist veel makkelijker om thuis al een eSim databundel voor buiten de EU aan te schaffen dan eerst op zoek gaan naar een lokale provider met een prepaid bundel. Je stapt het vliegtuig uit en je hebt gelijk verbinding. Maar meningen mogen verschillen natuurlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.