Reacties voor: Deze concepten laten zien hoe een opvouwbare iPhone eruit kan zien

Komt Apple ooit met een opvouwbare iPhone? Steeds meer bedrijven investeren in de ontwikkeling van dergelijke smartphones. Deze concepten laten zien hoe een opvouwbare iPhone er in de praktijk uit kan gaan zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Laten we het samsung ontwerp ver-appelen haha. Eerlijk het ziet er okee uit.. maar ik vind het lange scherm aan de voorkant wel echt vreemd. Totaal niet fijn voor content.

    Het laat ons wel een toekomst beeld zien. De visual waarbij de teleofon niet helemaal dichtgevouwen is om te typen vind ik wel heel tof!

  2. Ik blijf een dubbel scharnier toch echt vele malen mooier (en waarschijnlijk ook functioneler) vinden dan een enkel scharnier zoals op velen foto’s. Xiaomi heeft dat nu dus voor elkaar gekregen, zoals te zien op deze foto.

  3. Ik vind beide niet mooi.

  4. Ziet er mooi uit. Ik denk wel dat zodra er onderdelen kunnen bewegen het sneller kapot kan gaan..

  5. Ik zie liever een iPhone die je kunt oprollen. Dat het de vorm van een dikke sigaar heeft. Vervolgens uitrollen en je kunt aan de slag. Dat scheelt behoorlijk wat ruimte in je zak!

  6. Houden zoals het nu is. Lekker stevig zonder buigen rollen en noem maar op.

  7. Ik weet het niet, ik vind een inklapbare telefoon weer een beetje terug in de tijd.
    Weliswaar was het display destijds niet inklapbaar maar je krijgt weer van die lompe dikke telefoons. Waardoor je met een bobbel in je broekzak loopt.
    Opvouwbaar mag, maar dan met behoudt van dezelfde dikte als de iPhone X die ik nu heb. Maar ja, dan moeten ze ander materiaal als behuizing gaan gebruiken want anders wordt de behuizing weer te fragiel.
    Daarbij zie ik het voordeel er nog niet van in om een groot scherm bij je te hebben.

  8. Ik denk dat Apple met een kleine flip open OLED iPhone zou moeten komen een die opvouwbaar is.
    Dus 2 keer zo klein is als het huidige instap model. Dit kan een succes worden als de telefoon:
    A goed werkt qua vouwbaarheid
    B topmodel met alle nieuwe specs
    C aanschafprijs beneden de 700€

    Dus tegen de trend in van Samsung (Android)
    Apple wordt steeds meer overpriced tenopzichte van de directe concurrentie. Hiermee zouden ze zich kunnen plaatsen in de top van de budget toestellen.

  9. Origineel geplaatst door Arjen
    Ik denk dat Apple met een kleine flip open OLED iPhone zou moeten komen een die opvouwbaar is.

    Dus 2 keer zo klein is als het huidige instap model. Dit kan een succes worden als de telefoon:

    A goed werkt qua vouwbaarheid

    B topmodel met alle nieuwe specs

    C aanschafprijs beneden de 700€

    Dus tegen de trend in van Samsung (Android)

    Apple wordt steeds meer overpriced tenopzichte van de directe concurrentie. Hiermee zouden ze zich kunnen plaatsen in de top van de budget toestellen.

    Heb je wel gezien wat die van Samsung kost?
    Net geen €2000

  10. Idee ontgaat mij… niet mooi… niet doen dus

  11. @ACTA Est fabula: Zou cool zijn maar onhaalbaar, ivm de accu.

    Verder zie ik het eerste concept inderdaad ook héél erg graag gerealiseerd. Nu alleen nog de vraag of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren aangezien ze al zo duur zijn en ze (logischerwijs) her dubbele gaan kosten van een normaal toestel. Ik vraag me af hoeveel mensen het er daadwerkelijk voor over hebben. En Apple kennende gaan ze hier alleen op inzetten als ze weten dat dit het nieuwe “one more thing” gaat worden omdat ze gewoonweg altijd vooruitstrevend en goed verkopend willen zijn met hun goeie producten.

    Nogmaals het zou echt een rete vet idee zijn, ik hoop dat Apple snel gaat volgen!!

  12. die ene open geklapt met toetsenbord vind ik wel mooi, doet me denken aan de Nokia

  13. Bedankt, maar I-fold voor deze ontwerpen

  14. Apple gaat eerst lekker de kat uit de boom kijken bij het ontvangst van de opvouwbare telefoon van Samsung. Daarna gaan ze pas over tot actie.

  15. De twee voorbeelden vind ik Apple onwaardig lomp. Wie wil er zo’n kast in zijn zak meesjouwen? Volgens mij past een heel andere verrassing veel beter bij Apple: een los en opvouwbaar beeldscherm dat draadloos vanuit de iPhone bediend of gebruikt kan worden. Dat kan veel platter dan een hele iPhone met al z’n electronica en is perfect bruikbaar voir de situaties dat je dat grotere scherm nodig hebt. Prima in zakformaat te maken. En de iPhone kan een normaal hanteerbaar en robuust formaat houden.

  16. Ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ik zie het nut niet zo en denk dat een opvouwbaar scherm toch sneller stuk is. Wat de ontwerpen betreft, vind ik het eerste de beste. Het tweede is gewoon weer m’n Nokia Communicator uit 1998 😂 alleen iets dunner! Fraaie smartphone, waarmee ik toen al kon internetten, kleurenscherm, fotograferen, faxen (jaja, faxen sturen én ontvangen!) en dus typen op het toetsenbord. In mails, word-achtige documenten, spreadsheets en agenda. En natuurlijk bellen. Slim ding voor 22 jaar geleden!

  17. De X fold lijk op een oude Nokia van mij. Tel werkte via de voorkant

  18. Ik vind het onwijs lelijk. Die van samsung overigens ook de telefoon is meteen weer dik en als die ingeklapt is vind ik het maar een raar toestel. Als ik zo iets wil ga ik wel terug in de tijd en neem een t-mobile sidekick telefoon :,)

  19. Apple had toch al een opvouwbaar toestel, de iPhone 6 Plus ? De nieuwe iPad Pro’s zijn eveneens opvouwbaar, beetje achterhaald van Samsung de Fold :))

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.