Reacties voor: Gerucht: ‘Apple werkt aan een opvouwbare iPad’

Een analist denkt dat Apple werkt aan een opvouwbare iPad, met een scherm dat doet denken aan dat van een MacBook. Zie jij zo'n opvouwbare iPad wel zitten?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Dat zou ik pas kopen als t al een jaar of 5 op de markt is en t zich bewezen heeft, tot dusver is dat bij de concurrent nogal wrak dat zal t bij Apple ook wel zijn, al denk ik dat ze t dan ook niet uitbrengen

  2. Please NO ….

  3. Een opvouwbare iPad of een uitvouwbare iPhone?

  4. Mehh.. is voor mij niet echt nodig denk ik

  5. Ik kijk hier juist ‘wel’ naar uit. Apple is niet echt innovatief, zij kijken naar de concurrent en hoe de markt hier op reageert. Op basis daarvan maken zij het mooier en beter.

  6. Een opvouwbare iPad… of een MacBook (met een touchscreen keyboard) die je kunt open klappen tot een volledig beeldscherm…

    Zou mij niets verbazen als zoiets het product wordt dat de verbinding gaat maken tussen OSX en iPadOS.

  7. Denk dat dit de doodklap is voor de kleine mac books. Een ipad pro 11 en 12 inch is nu al sneller. Zo meteen met iospad is er nog minder verschil en ik zie het iospad wel uitgroeien naar een volwaardig os systeem zoals nu op de mac books.

  8. Origineel geplaatst door Collin Briel
    Ik kijk hier juist ‘wel’ naar uit. Apple is niet echt innovatief, zij kijken naar de concurrent en hoe de markt hier op reageert. Op basis daarvan maken zij het mooier en beter.

    Beter als de concurrentie die alles in sneltrein vaart op de markt brengt en niet of half werkt. Apple is gewoon stabiel. Dat is voor mij innovatief. Op hoeveel Nm platformen werkt de rest…??

  9. Een uitklapbare iPad lijkt mij iig zinvoller dan een uitklapbare mobiel. Ik zie er wel toekomst in.

  10. Tja, dat is dan een iBook. Dat is helemaal in lijn met het gerucht dat Apple stopt met het vlindertoetsenbord. Dat wordt namelijk een touchscreen. 😉

    Vraag me af of ze kiezen voor een opvouwbaar scherm. Mooi als het goed zou werken, maar wat we nu bij de concurrentie zien is dat het toch niet. En zeker zo’n zacht plastic scherm is een grote stap achterwaarts.

    Maar als een scherm als toetsenbord, trackpad én Touch Bar werkt is een scharniertje ook niet zo’n probleem. Als je maar wel makkelijk tussen de schermen kan draggen-en-droppen als het book 180º plat op tafel ligt.

  11. Ik snap niet dat dit überhaupt nieuws is. NATUURLIJK werkt Apple hier op de een of andere manier aan: het is toch de logische volgende stap om grote(re) schermen handzamer mee te kunnen nemen?

  12. Het zal toch niet waar zijn hoop ik!!! Zit absoluut niet op dit soort onzin te wachten!

  13. Opvouwbaar iPad kan iedereen zelf maken. Het werkt maar 1x.

  14. Toch denk ik niet dat velen op een fragiel plooibaar scherm zitten te wachten, dit is allemaal mooi in theorie, maar in praktijk: slijtage, zon, warmte, veroudering en stugger worden van alle plastiek, staan zoiets altijd in de weg. Ik wil de LG oprolbare tv wel eens zien na een jaar in effectief huisggebruik… dit zijn allemaal ‘snufjes’ die floppen… heeft iemand reeds één persoon gezien die een plooibare telefoon wil of heeft?

  15. Het gooit wel makkelijker weg, opvouwen en in de kliko.
    Moge het bij een gerucht blijven.

  16. Ja, en de stroom gaat worden opgewekt met een veermechaniek wat je als een ouderwetse wekker moet opwinden.
    Zonder gekheid, het toepassen van beweegbare onderdelen is vragen om problemen.

  17. Origineel geplaatst door Ad
    Het gooit wel makkelijker weg, opvouwen en in de kliko.

    Afgedankte apparaten horen niet in de kliko.

  18. Alsjeblieft niet!! Niemand zit daar op te wachten. Bijna niemand. Heel duur en makkelijk stuk. Alles wat je opvouwt gaat snel stuk, dat kan niet anders. Ik geloof eigenlijk ook helemaal niets van dit bericht!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.